Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kalóriaszámlálós diétán...

Kalóriaszámlálós diétán vagyok, és van, hogy egy nap így 2-3 kiló zöldség is belefér. Így is hatásos?

Figyelt kérdés
Mennyiségét tekintve rengeteg, de akárhányszor átszámolom, nem haladom meg az 1200 kalóriát egy nap, pedig relatív rengeteget eszem. ( 70 deka alma, 1 kilo párolt zöldség, savanyúubi, stb) Természetesen zöldségek mellé eszem halat, husit, abonettet, egészséges ételeket, de olyan soknak tűnnek, hogy elbizonytalanodtam, így is hatásos e a diétám. Szerintetek?
2011. máj. 24. 18:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tessék rendes válasz. Te nem eszel meg 2-3 kiló zöldséget egy nap az biztos. De egyél csak, amennyi jól esik, kilószám edd az almádat is. Az ne foglalkoztasson, hogy 0 összetett minőségi szénhidrátot és zsírt viszel be, tehát a makrotápanyagok közül 2 kilőve. 1200 kalóriát sem viszel be, max kcal-t, de az is kevés. Csináld pár hétig, nézd meg mi lesz és kiderül hatásos volt vagy sem.

Azt írod egészséges ételeket eszel, honnan tudjuk mik tartoznak bele szerinted...

2011. máj. 25. 08:22
 12/15 TOMAtm ***** válasza:

áhh hagyd a francba ezt a diétát.mennyivel jobb egy sajtos majonézes hambi meg egy jó nagy pohár kóla,utána meg egy fagyi ebben a melegben esetleg némi sütemény.úgysem fog menni,nem tudod megállni :)

különben is minek lefogyni?az ember nem úgy van tervezve hogy ne legyen rajta egy kis háj.jó az,kell oda.

2011. máj. 25. 12:16
 13/15 A kérdező kommentje:
nem értem miért kell letámadni, és azt sem,hogy honnan tudod, mit eszem egy nap. imádom a zöldséget, nehogymár bepróbáld nekem magyarázni, hogy az nem egészséges...két almát megeszem naponta, igaz, talán belefér, de a te felfogásod szerint megyek is hánytatni magam:D te jó isten, olyan okos vagy, ott írom, hogy mellette eszem husit, kefirt, stb.. iq huszár:D
2011. máj. 25. 12:43
 14/15 anonim ***** válasza:

"mellé eszem halat, husit, abonettet, egészséges ételeket"

Azt se tudod mit írsz te nyomorék. Kefirrel is sokra mész.

És hol van a jó zsír és szénhidrát a husiban te nagyon nagy isten császár iq fenomén. Ott írod egészséges ételek, honna tudjuk neked az mit jelent? idióta

2011. máj. 25. 14:14
 15/15 A kérdező kommentje:
te valami megkeseredett 150 kilos balfsz lehetsz. :D tessék, igazad van :D erre van egy gcijo mondás : ' vitatkozni az interneten olyan, mint a paralimpia. megnyerheted de akkor is nyomorék maradsz ' na szia(K)
2011. máj. 25. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!