Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? (Kérdésed...

Hogyan fogyjak le? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

160cm vagyok és 52kg! szeretnék leadni min. 5kilót.a szüleim nem engednek fogyózni mert még"kicsi vagyok".maxi ugy tudnám csinálni ha amikor nincsenek itthon a szüleim(kb reggel8-16ó.-ig)akkor tudnék szobabiciklizni,a töltésen futni, fejenként 2kgós súlyt emelni.fürdő szezonig legalább 2-3kg leszeretnék adni!a leggjobb barátnőm 38kg , és azt mondja magára hogy kövér és nekem milyen jó hogy ilyen sovány vagyok!pénteken lesz az oszálykirándulás és fürödni is fogunk!étrendet is kérhetnék mert így nem tudok semmit betartani és mindig elcsábulok az édességtől(mostanában a savanyút nagyon kívánom , és ha meglátom hogy van itthon citrom összefut a nyál a számban)

és olyan válaszoktól kíméljetek hogy ennyi idősen ez megfelelő súly...

12L

2011. máj. 24. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:
A barátnődet vidd orvoshoz.
2011. máj. 24. 18:00
 2/2 anonim ***** válasza:
5 kilót fogyhatsz, de csak sporttal! étkezz rendesen! Menjetek a barátnőddel futni!
2011. máj. 24. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!