Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ilyesmiket eszem + sportolo...

Ha ilyesmiket eszem + sportolok, akkor lemegy heti 1kg?

Figyelt kérdés

reggeli :

-1 szelet tk kenyér gépsonkával, zöldséggel, szelet sajttal

-zabpehely tejjel (2,8)

10órai:

- 1db alma

- 1db narancs

- eper

- 5-6 szem cseresznye

- 2szelet pászka

ebéd:

- besamelles sült brokkoli

- levesek csipetke nélkül

- sovány hús + rizs, kevés krumplipüré

- saláta

uszonna:

- alma

- narancs

- eper

- cseresznye

- pászka

vacsi :

- saláta

- pohár 2,8-as tej

- semmi

Mellette minden nap szobabringázom és minden másnap /harmadnap futok.

Jó ez így ? Kérlek még mondjatok kajákat.

2011. máj. 21. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem.Heti egy kilónak nem is szabad mennie,heti max fél kiló az egészséges, annyit bír ki a szervezet.Ha heti egy kiló lemegy,az megterheli a szervezeted,aztán átáll raktározó funkcióba, és végül bármit eszel,kétszer annyit hízol vissza.

A "-semmi"-részt meg felejtsd el. Fontos,hogy naponta többször keveset egyél,és egészségeset,de ezt az ételmennyiséget én nagyon "erőtlennek" tartom.

Mindjárt írják a sok okos kommentet,hogy le lehet fogyni heti egy kilót,ha például nem eszel semmit,ez idiótaság, ne hallgass rájuk.Enni kell. Nem rossz az étrend,az is jó,hogy mozogsz,de olajos magvakat például nyugodtan ehetsz,és ehetsz olykor szénhidrátot is,nem fogsz tőle visszahízni. Csak okosan!

2011. máj. 21. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem fog lemenni, max 1-2 hétig az új étrend és amiatt mert sportolsz, amit eddig nem tettél.

Egyébként is, a jó étrend mellett tartósan heti 0,5 kg megy le, ha ennél több, akkor már izomból is fogysz nem csak zsírból. De itt az étrend sem jó (a szobabringázással még nem lenne gond, csak nem írtad le hogy mennyit, milyen intenzitással, és utána mit eszel - edzés utáni első kaja az egyik legfontosabb).

2011. máj. 21. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Heti 1 kiló teljesen jó ,a dietetikus is ezt javasolja !
2011. máj. 21. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
ezt a raktározást elég komolyan veszitek.. csak úgy dobálozunk a ráktározás szóval de mégis mi az sitent raktározna el, ha naponta 5-ször eszik?? raktározás csak több napos (3-4) éhezés, vagyis 500 kalória alatti bevitel után van..
2011. máj. 21. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
15:33: Klasszikusan elhízott, cukorbeteg dietetikusok osztják az észt. Attól még hogy ők azt mondják, nem jelenti hogy úgy is van! Érdemesebb diéta témában olyan emberektől tanulni, akik képesek akár pár %-os testzsírig is lemenni (testépítők).
2011. máj. 22. 00:24
 6/8 anonim ***** válasza:

én heti egy kilót fogyok mostanság...nagyjából odafigyelek a táplálkozásra...de ha délelött becsuszik egy túrórudi vagy akármi nem halok bele...heti egyszer (én pl pénteken) méregtelenitek...csak és kizárólag nyers zöldség és gyümölcs...és viz...ja és a mult hetet sikerült végigzabálnom édességgel..de ugy h egy nap alatt chips, keksz, csoki miegymás...és nem jött vissza a kiló...nekem hatásos:)

22L

2011. máj. 23. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsó: kíváncsi vagyok az a heti 1 kiló fogyás hány hétre igaz. Gondolom 3-4 hétnél nem többre :)
2011. máj. 23. 11:35
 8/8 anonim ***** válasza:

eddig nem volt gondom:) és mint mondtam odafigyelek ettől a méregtelenítéstől az étkezésemre:) hosszú távra szól...nem csak hirtelen gyors leadni pár kilót:):):) nem eszem magam szét...jo tény h múlthéten sikerült...de igyekszem ezt kerülni:)odafigyelek a táplálkozásomra:)

22L

2011. máj. 24. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!