Mutatnátok képet magatokról, akik itt írjátok másnak hogy kellene csinálni a dolgokat és (folyt)?
Ez egy hatalmas téma, sajnálom, hogy csak most találtam rá:D
Valszeg itt mindenkinek vannak vagy voltak kisebb nagyobb problémái a testével, különben szabadidejében nem a gép előtt ülve írogatna a fogyis topikokba, hanem a szabadban lenne, normális programokkal töltve az időt.
Kérdező, neked pedig csak annyit, hogy felvetésed jogos és tetszik is, de ne várj semmit, amíg te magad nem teszel el képet (ha már ugyanígy azt állítod, hogy lefogytál és nincs veled gond). Mutasd a példát.
ezt a blogot ajánlom figyelmedbe. nem ismerem a srácot, aki írja, véletlenül kerültem oda, rendkívül inspiráló. a rendszere pedig működik. mint azt a képek is bizonyítják.
te valamikor feltetted ide a képed, lekövéreztek most meg fel vagy háborodva. egyszerű pszichológia, nem kell sok ész kikövetkeztetni. ne tedd fel a képed és akkor nem kapod az arcodba hogy kövér vagy.
én sosem tettem fel a képem ezért lexarom hogy ha más csakojat ledisznóznak (általában jogosan) nem háborodok fel és nem írok ki ilyen kérdést. tudod akinek nem inge nem veszi magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!