Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mutatnátok képet magatokról,...

Mutatnátok képet magatokról, akik itt írjátok másnak hogy kellene csinálni a dolgokat és (folyt)?

Figyelt kérdés
Állítólag a helyes étrend és a mozgás miatt olyan de olyan jó formában vagytok, hogy könnyen mondtok véleményt mindenről és mindenkiről? És azok akik 5kg zsírtól teljesen ki vagytok akadva? Komolyan, őszintén kíváncsi vagyok, talán ha valami meggyőző bizonyítékot hoznátok hogy amit mondtok működik (mondjuk egy kép elölről, hátulról, oldalról fürdőruhában vagy akár rendesben) magatokról, többen hallgatnának rátok! Nem nagy kérés, kb 10 perc, ennyi amúgyis itt töltötök. Akár arcot, hátteret retusálva, arról még anyád sem ismerne fel! Kérlek.
2011. máj. 21. 13:16
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Ez egy hatalmas téma, sajnálom, hogy csak most találtam rá:D

Valszeg itt mindenkinek vannak vagy voltak kisebb nagyobb problémái a testével, különben szabadidejében nem a gép előtt ülve írogatna a fogyis topikokba, hanem a szabadban lenne, normális programokkal töltve az időt.

Kérdező, neked pedig csak annyit, hogy felvetésed jogos és tetszik is, de ne várj semmit, amíg te magad nem teszel el képet (ha már ugyanígy azt állítod, hogy lefogytál és nincs veled gond). Mutasd a példát.

2011. máj. 25. 12:08
 42/45 A kérdező kommentje:
Ok mondhatjátok hogy jogos hogy nekem kellene kezdeni de én nem tartozom azok közé akik mindenkinek osztják az észt és nem állítom magam profinak a témában, mint egyesek! Nem alapozom tudományos élettani feltevésekre a véleményem mint a magukat edzőnek meg kigyúrt akármicsodának meg szuperszexbombának beállító nők! Gondoltam ha ennyire kenik vágják az elméletet bebizonyítják gyakorlatban is és jól néznek ki! Az hogy én most 5kg-ot lefogytam nem oszt nem szoroz! És már csak azért is le lennék szólva mert egyáltalán felvetettem ezt a kérdést! És nem is vagyok olyan tini aki ha valaki megkérdezi mennyit fogyjon ( a nő ok hogy jó húsban van de teljesen OK) és akkor undorkodva fókának meg minden egyébnek nevezi. Jó lenne látni hogy egy nádszál félig anorex tini az vagy csak egy unatkozó bilibe lóg a kezem pasi aki csak itt lát kb nőt fehérneműben!
2011. máj. 25. 12:32
 43/45 anonim ***** válasza:

[link]

ezt a blogot ajánlom figyelmedbe. nem ismerem a srácot, aki írja, véletlenül kerültem oda, rendkívül inspiráló. a rendszere pedig működik. mint azt a képek is bizonyítják.

2011. máj. 25. 21:49
 44/45 anonim ***** válasza:

te valamikor feltetted ide a képed, lekövéreztek most meg fel vagy háborodva. egyszerű pszichológia, nem kell sok ész kikövetkeztetni. ne tedd fel a képed és akkor nem kapod az arcodba hogy kövér vagy.

én sosem tettem fel a képem ezért lexarom hogy ha más csakojat ledisznóznak (általában jogosan) nem háborodok fel és nem írok ki ilyen kérdést. tudod akinek nem inge nem veszi magára.

2011. máj. 26. 23:40
 45/45 A kérdező kommentje:
lehet hogy néha bejön a gondolatmeneted de most marhára nem, mert nem tettem fel képet magamról.
2011. máj. 27. 07:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!