Mutatnátok képet magatokról, akik itt írjátok másnak hogy kellene csinálni a dolgokat és (folyt)?
Én próbállak megérteni kérdező, azért.
De azt is vedd figyelembe,hogy azok akik ideírnak többségben jó szándék vezérli őket. És ami a legfontosabb, hogy mindenkinek más válik be, vagy lehet van aki rosszul csinálja. De ha elolvasod a tanácsokat, mindig ugyanazt írják,hogy sportolni kell, sokat inni, zöldség gyümölcs, kerülni a szénhidrátokat,sütiket,csokikat..
Bizony sikerülhet csak pozitívan kell hozzá állni.
Vannak rosszindulatú emberek nagyon is, és amit megkell tanulnod az az,hogy gyakorikérdéseken nagyon sok ilyen ember van, aki csak azért jön ide, hogy ossza azt észt vagy, hogy kigúnyolja a másikat. De magukba nem igazán tudnak nézni, pedig biztosan van rajtuk is hiba ahogy minden emberben!
És ahogy eddig észrevettem (tapasztalatok alapján) ezek az emberek csak azért jönnek ide,hogy miattuk érezd magad sz@rul és hogy tönkretegyék az idegeket. Próbáld meg te is azt, hogy nem foglalkozol az ilyen emberekkel, számolj el 10-ig vagy 20-ig, nekem ez általában sikerülni szokott.
Gondolj arra, hogy azok akik kigúnyolják a másikat, meg viccet csinálnak belőlük, azok lélekben milyen szegényesek lehetnek, és sajnos ez így is van. Ilyen emberekkel mindig fogunk találkozni, talán ki sem tudjuk kerülni őket. Viszont megtanulhatjuk az ilyen helyzeteket kezelni:)
Szánalmas senki vagy kérdező, mielőtt majmozol gondolkodj egy kicsit. 5 kilóért itt senki nincs kiakadva az garantálom neked. Azon viszont igen, hogy egy 20-30 kiló +os, hájas disznónak 5-6 kiló fogyás kell javasolni, mert nem akarod megbántani vagy mert totál idióta vagy.
Aki elmondja a véleményét tök mindegy, hogy néz ki, aki felrakott magáról képet azért tette, hogy bárki elmondhassa mit gondol, de ennyi ésszel ami neked van, valóban nehéz lehet feldolgozni.
Érdekes. Attól hogy te ilyet követelsz másoktól, akik tényleg jó szándékkal írnak, te szebb leszel vagy le fogsz fogyni? Én egyik napról a másikra elhatároztam, kipróbáltam egy módszert, működik és képzeld nem kellett ilyen oldalakra írogatnom, mert már nagyfiú vagyok és oda tudtam menni edzőbácsihoz a teremben és megbeszélni vele a dolgot.
20 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!