Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mutatnátok képet magatokról,...

Mutatnátok képet magatokról, akik itt írjátok másnak hogy kellene csinálni a dolgokat és (folyt)?

Figyelt kérdés
Állítólag a helyes étrend és a mozgás miatt olyan de olyan jó formában vagytok, hogy könnyen mondtok véleményt mindenről és mindenkiről? És azok akik 5kg zsírtól teljesen ki vagytok akadva? Komolyan, őszintén kíváncsi vagyok, talán ha valami meggyőző bizonyítékot hoznátok hogy amit mondtok működik (mondjuk egy kép elölről, hátulról, oldalról fürdőruhában vagy akár rendesben) magatokról, többen hallgatnának rátok! Nem nagy kérés, kb 10 perc, ennyi amúgyis itt töltötök. Akár arcot, hátteret retusálva, arról még anyád sem ismerne fel! Kérlek.
2011. máj. 21. 13:16
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Én próbállak megérteni kérdező, azért.

De azt is vedd figyelembe,hogy azok akik ideírnak többségben jó szándék vezérli őket. És ami a legfontosabb, hogy mindenkinek más válik be, vagy lehet van aki rosszul csinálja. De ha elolvasod a tanácsokat, mindig ugyanazt írják,hogy sportolni kell, sokat inni, zöldség gyümölcs, kerülni a szénhidrátokat,sütiket,csokikat..

Bizony sikerülhet csak pozitívan kell hozzá állni.

2011. máj. 21. 13:40
 12/45 A kérdező kommentje:
de nem az a lényeg, hogy jót írnak e mert persze hogy általába mondjuk jót írnak és lehet hogy a jószándék vezérli őket, kivéve mondjuk a zsíros vagy meg ilyen segget még életembe nem láttam, meg hurkás disznó stb hozzászólókat! engem tényleg a hatalmas kíváncsiság hajt hogy lássuk már ezeket az embereket akik jól csinálják, ők hogy néznek ki! meg van aki azzal hülyéskedik hogy jajdeszívesen megnézné a koplalók vs fehérje strandfotókat, hát én is nagyon szívesen megnézném! de én mindkettőt! nagyon kíváncsi vagyok, mert oda se töltöttek fel a fehérjék magukról képet! ha olyan jók, legyenek rá büszkék és mutassák meg!
2011. máj. 21. 13:45
 13/45 anonim ***** válasza:
mindenki ír mindent,de egy képet se látok xD
2011. máj. 21. 13:47
 14/45 A kérdező kommentje:
meg nem dumát szeretnék hogy jaj most épp miért nem töltök fel képeket hanem a linkekre vagyok kíváncsi... mert oldalakon át elbeszélgethetünk hogy miért nem, ez is csak azt bizonyítja hogy itt egy olyan sincs aki büszke lehetne magára!
2011. máj. 21. 13:47
 15/45 anonim ***** válasza:

Vannak rosszindulatú emberek nagyon is, és amit megkell tanulnod az az,hogy gyakorikérdéseken nagyon sok ilyen ember van, aki csak azért jön ide, hogy ossza azt észt vagy, hogy kigúnyolja a másikat. De magukba nem igazán tudnak nézni, pedig biztosan van rajtuk is hiba ahogy minden emberben!

És ahogy eddig észrevettem (tapasztalatok alapján) ezek az emberek csak azért jönnek ide,hogy miattuk érezd magad sz@rul és hogy tönkretegyék az idegeket. Próbáld meg te is azt, hogy nem foglalkozol az ilyen emberekkel, számolj el 10-ig vagy 20-ig, nekem ez általában sikerülni szokott.

Gondolj arra, hogy azok akik kigúnyolják a másikat, meg viccet csinálnak belőlük, azok lélekben milyen szegényesek lehetnek, és sajnos ez így is van. Ilyen emberekkel mindig fogunk találkozni, talán ki sem tudjuk kerülni őket. Viszont megtanulhatjuk az ilyen helyzeteket kezelni:)

2011. máj. 21. 13:49
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
figyelj nekem nem kell bizonygatnom, hogy nem vagyok kövér és jól nézek ki. ha tanácsot írok akkor tényleg azért írom mert saját magamon tapasztaltam hogy hogy lehet fogyni. ha te ezt nem hiszed el csak bizonyítékokat kérsz az a te problémád.attól még nem fogsz lefogyni hogy én felteszek magamról egy képet. egyél kis adagokat kevesebb szénhidrát rengeteg folyadék és heti minimum 3-4 alkalom 40 perces edzés.
2011. máj. 21. 14:02
 17/45 anonim ***** válasza:
84%

Szánalmas senki vagy kérdező, mielőtt majmozol gondolkodj egy kicsit. 5 kilóért itt senki nincs kiakadva az garantálom neked. Azon viszont igen, hogy egy 20-30 kiló +os, hájas disznónak 5-6 kiló fogyás kell javasolni, mert nem akarod megbántani vagy mert totál idióta vagy.

Aki elmondja a véleményét tök mindegy, hogy néz ki, aki felrakott magáról képet azért tette, hogy bárki elmondhassa mit gondol, de ennyi ésszel ami neked van, valóban nehéz lehet feldolgozni.

2011. máj. 21. 14:04
 18/45 A kérdező kommentje:
MUTASSATOK KÉPET!! és utolsó nekem ne mondja egy 19 éves kis gyökér azt hogy szánalmas kis senki vagyok hanem tallózzál bazzeg és kussolj!
2011. máj. 21. 14:10
 19/45 anonim ***** válasza:

Érdekes. Attól hogy te ilyet követelsz másoktól, akik tényleg jó szándékkal írnak, te szebb leszel vagy le fogsz fogyni? Én egyik napról a másikra elhatároztam, kipróbáltam egy módszert, működik és képzeld nem kellett ilyen oldalakra írogatnom, mert már nagyfiú vagyok és oda tudtam menni edzőbácsihoz a teremben és megbeszélni vele a dolgot.

20 évesen...

2011. máj. 21. 14:13
 20/45 anonim ***** válasza:
Az intelligens hsz-eid alapján neked aztán van stílusod "kedves" kérdező. Ezek után aztán várhatod, hogy valaki is segítsen neked akár képpel vagy bármi mással.
2011. máj. 21. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!