Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mutatnátok képet magatokról,...

Mutatnátok képet magatokról, akik itt írjátok másnak hogy kellene csinálni a dolgokat és (folyt)?

Figyelt kérdés
Állítólag a helyes étrend és a mozgás miatt olyan de olyan jó formában vagytok, hogy könnyen mondtok véleményt mindenről és mindenkiről? És azok akik 5kg zsírtól teljesen ki vagytok akadva? Komolyan, őszintén kíváncsi vagyok, talán ha valami meggyőző bizonyítékot hoznátok hogy amit mondtok működik (mondjuk egy kép elölről, hátulról, oldalról fürdőruhában vagy akár rendesben) magatokról, többen hallgatnának rátok! Nem nagy kérés, kb 10 perc, ennyi amúgyis itt töltötök. Akár arcot, hátteret retusálva, arról még anyád sem ismerne fel! Kérlek.
2011. máj. 21. 13:16
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
46%

Úgy veszem ki a kérdező szavaiból, hogy azért akar képet kapni másokról, hogy ő is jól lefikázhassa őket, mert őt sokan lefikázzák.

Szerintem ez nem helyes hozzáállás.

Ne másokkal foglalkozz, hanem saját magaddal. A mozgás és a helyes, mértékletes étkezés MINDENKIT lefogyaszt. Ilyen egyszerű. Nem kell másokban keresni a hibát, és nem kell elvont varázs-módszerekkel foglalkozni sem.

Még ahhoz, hogy miért nem teszek fel képet magamról:

Én sportos, vékony, karcsú és 180 cm magas nő vagyok. Régen sokat sportoltam, mostanában nem, de az alkatom még mindig kiváló. 70 kg vagyok, ami lehet, hogy soknak tűnik, de mégis majdhogynem modellalkatú vagyok (a barátomtól ezt szokták kérdezgetni, hogy modell vagyok-e).

Na most miért írtam ezt le? :)

Azért, mert ez másokon nem biztos, hogy segít. Ha valaki nem erős csontú és izmos, mint én, annak lehet, hogy sok lesz a 70 kg.

Azt is hiába tanácsolnám egy 160 centis lánynak, hogy nőjön meg 180 centisre, rajta ez (valószínűleg) nem segítene.

Tehát én most hiába tennék fel képet magamról, az nem segítene itt senkinek (legfeljebb a fiúknak a masztizásban). :)

2011. máj. 21. 14:17
 22/45 A kérdező kommentje:
Nekem (már) nem kell fogyni! és nem értem miért csak az én stílusomat kell szóbahozni és teljesen figyelmen kívül hagyjátok hogy mire válaszoltam! és pont hogy én vagyok az aki senkire se mondja hogy zsírmalac meg de dagadt disznó vagy és én nem fikázok senkit! én ide még nem raktam fel magamról képet, nekem senki se mondta hogy dagadt vagyok! senki sem bántott, és igen még mindig kíváncsi vagyok azokra akik büszkék lehetnek magukra!
2011. máj. 21. 14:25
 23/45 anonim ***** válasza:
52%
Honnan veszed hogy 19 éves vagyok? :D Igazi véridióta hülye vagy. Mondtam, nem én kérek véleményt magamról, hanem ti magatokról, evvel ti egyeztek bele abba hogy más véleményt mondjon rólatok. Nekem nem kell visszaigazolás, hogy tulajdonképpen nem is vagyok annyira rossz, mert páran megdicsérnek itt.Kicsit lenyugodhatnál, pl zabáld be a mai napi 5 tábla csoki adagod te bálna, és élvezd hogy arányosan vagy dagadt, és majd feltehetsz a zsíros testedről egy képet, hogy a hozzád hasonlóak, simogassák a lelked avval, hogy nem is vagy annyira dagadt. Nyomasd az önámítást ezerrel.
2011. máj. 21. 14:26
 24/45 anonim ***** válasza:

"Nekem (már) nem kell fogyni! (...) nekem senki se mondta hogy dagadt vagyok! senki sem bántott"

Ez örvendetes, viszont akkor nem értem ezt a nagy gyűlöletet, ami itt árad belőled az egészséges emberek felé.

2011. máj. 21. 14:34
 25/45 A kérdező kommentje:

Az a lényeg hogy most sem kaptunk képet rólatok! Ennyit erről. Greg fiam te meg menj és jobb híján verd ki a kis

fa-szodat már ha megtalálod egyáltalán ne itt játszd az agyad ^^"

2011. máj. 21. 14:58
 26/45 anonim ***** válasza:
52%
kedves kérdező akkor tegyél fel egy képet. ha másoktól elvárod akkor kezdd te. hiszen nem kell fogynod jól nézel ki. kíváncsi vagyok...
2011. máj. 21. 15:12
 27/45 anonim ***** válasza:
52%
Na megjött a f*sz emlegetés, ez már tényleg a legalja. Hiába akarsz felidegesíteni vagy sértegetni, kevés vagy te ehhez zsírdisznó :) Te játszod az agyad nem én. Neked nem kell bizonygatnom semmit fogd már fel, én tudom mit tettem le az asztalra, mit értem el, nekem ez elég, nem kell megerősítés, nem vagyok lelki nyomorék mint te. Foglalkozz magaddal te is azt javaslom. Első körben iratkozz be egy kisegítő iskolába és végezd el, azt talán sikerül.
2011. máj. 21. 15:14
 28/45 A kérdező kommentje:
Inkább te edd meg a mai zsíros deszka adagodat ;) Még nem fogyott el ma a második kilós kenyér ;) Csak siess vele, nemsokára kezdődik a Grace klinika, le ne maradj ;) ez is csak arról szól hogy egyikőtöknek sincs jó teste, mind csak össze vissza beszéltek, ha tényleg jó lenne és büszkék lennétek rá akkor feltettetek volna ;) ide már nem teszek képet mert úgyis csakazértis le lenne fikázva. Az összes "dejó testem van" meg "180 centis modell szexdémon vagyok" csak annyit üzenek: HA-HA-HA-HA... ja igen töltsétek ki a tesztet felül :-D csácsá
2011. máj. 21. 19:41
 29/45 anonim ***** válasza:
Te egy komplett gyökér vagy.
2011. máj. 21. 19:54
 30/45 anonim ***** válasza:
Kérdező agyilag olyan szinten vagy, hogy nem jöttél rá, a kis facebook b*zi gyíkok szoktak képeket pakolgatni magukról. Nem a testemre vagyok büszke, hanem hogy érek valamit emberileg, veled ellentétben. Nem érdekel te mit gondolsz milyen vagyok, te még a nickneved sem mered kitenni, csak sunyiban névtelenül ugatsz.
2011. máj. 21. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!