Mutatnátok képet magatokról, akik itt írjátok másnak hogy kellene csinálni a dolgokat és (folyt)?
Úgy veszem ki a kérdező szavaiból, hogy azért akar képet kapni másokról, hogy ő is jól lefikázhassa őket, mert őt sokan lefikázzák.
Szerintem ez nem helyes hozzáállás.
Ne másokkal foglalkozz, hanem saját magaddal. A mozgás és a helyes, mértékletes étkezés MINDENKIT lefogyaszt. Ilyen egyszerű. Nem kell másokban keresni a hibát, és nem kell elvont varázs-módszerekkel foglalkozni sem.
Még ahhoz, hogy miért nem teszek fel képet magamról:
Én sportos, vékony, karcsú és 180 cm magas nő vagyok. Régen sokat sportoltam, mostanában nem, de az alkatom még mindig kiváló. 70 kg vagyok, ami lehet, hogy soknak tűnik, de mégis majdhogynem modellalkatú vagyok (a barátomtól ezt szokták kérdezgetni, hogy modell vagyok-e).
Na most miért írtam ezt le? :)
Azért, mert ez másokon nem biztos, hogy segít. Ha valaki nem erős csontú és izmos, mint én, annak lehet, hogy sok lesz a 70 kg.
Azt is hiába tanácsolnám egy 160 centis lánynak, hogy nőjön meg 180 centisre, rajta ez (valószínűleg) nem segítene.
Tehát én most hiába tennék fel képet magamról, az nem segítene itt senkinek (legfeljebb a fiúknak a masztizásban). :)
"Nekem (már) nem kell fogyni! (...) nekem senki se mondta hogy dagadt vagyok! senki sem bántott"
Ez örvendetes, viszont akkor nem értem ezt a nagy gyűlöletet, ami itt árad belőled az egészséges emberek felé.
Az a lényeg hogy most sem kaptunk képet rólatok! Ennyit erről. Greg fiam te meg menj és jobb híján verd ki a kis
fa-szodat már ha megtalálod egyáltalán ne itt játszd az agyad ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!