Mutatnátok képet magatokról, akik itt írjátok másnak
hogy kellene csinálni a dolgokat és (folyt)?
Figyelt kérdés
Állítólag a helyes étrend és a mozgás miatt olyan de olyan jó formában vagytok, hogy könnyen mondtok véleményt mindenről és mindenkiről? És azok akik 5kg zsírtól teljesen ki vagytok akadva? Komolyan, őszintén kíváncsi vagyok, talán ha valami meggyőző bizonyítékot hoznátok hogy amit mondtok működik (mondjuk egy kép elölről, hátulról, oldalról fürdőruhában vagy akár rendesben) magatokról, többen hallgatnának rátok! Nem nagy kérés, kb 10 perc, ennyi amúgyis itt töltötök. Akár arcot, hátteret retusálva, arról még anyád sem ismerne fel! Kérlek.
én ugyan nem, én csak képeket szeretnék látni azokról akik itt osztják az észt és nagyon elégedettek magukkal és ha látnám, és igazuk van, én lennék az első aki nekik gratulál, de aki ismeretlenül se sötétez, lebunkóz, ledisznóz, meg senkiz meg stb azt meg fogom válaszolni, és nyugodtan kinyalhatják a csontos kis seggem, köztük te is ^^"
2011. máj. 21. 20:15
32/45 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy állításoddal ellentétben egy 120kilós setnye kád vagy aki irígykedik. Amúgy pont te szólsz le mindenkit úgy, hogy nem ismered őket.
2011. máj. 21. 20:30
33/45 A kérdező kommentje:
Legyél benne biztos ;)
2011. máj. 21. 20:43
34/45 anonim válasza:
"és nagyon elégedettek magukkal és ha látnám, és igazuk van"
Annyira ostoba vagy, hogy szerintem kamu a kérdés és csak szórakozol, mert ennyire hülye ember nem létezik:)
Mit látsz azon, hogy igazam van és hogy elégedett vagyok magammal? Ha szerinted nem kéne annak lennem, akkor is lehetek az.
Utoljára mondom, nem nekem kell segítség, nem én mutogatom magam képeken, nem én akarok fogyni, és főleg nem kell neked bizonyítanom semmit.
Részemről a vita lezárva.
2011. máj. 21. 20:51
35/45 A kérdező kommentje:
figyelj, olyan embertől sem vennél szívesen divattanácsot akinek az öltözködése nem tetszik, és igen, nem kötelező képet feltenni, de erre a kérdésre sem kötelező válaszolni! minden esetre igen elgondolkodtató hogy senki sem mert magáról feltenni képet, de pedig nagyon sok a nyafogó (szerintem) tizenves aki mindenkire azt mondja hogy el van hízva attól függetlenül hogy igaz e vagy sem, meg a sok fehérje aki mindig mindent jobban tud, gondoltam akkor alkalmazza is az elméleteit, ezért baromi jól néz ki. egy ilyet se láttam. a kérdés nem kamu, tényleg érdekel, és még ezerszer elmondhatjátok szerintetek milyen sötét vagy dagadt vagyok, marhára nem érdekel, engem egyedül az érdekelt hogy néznek ki azok akik leoltanak egy csomó embert itt, hát nem kaptam rá választ. legyen lezárva a nem létező vitád.
2011. máj. 21. 21:00
36/45 anonim válasza:
Tényleg el lehet beszélgetni oldalakon át.A kérdező képet kért ,azoktól akiket fent említett.Nem kapott.Nem értem miről is veszekedtek és beszélgettek.Most én is megfogom kapni h. "te mért nem küldesz?" Mert én itt általában mindenkinek hasznos tanácsokat adok nem oltogatom mégha a kérdés egy oltári nagy marhaság.Hanem inkább elkattintok.Egy kattintás:)
2011. máj. 21. 21:03
37/45 A kérdező kommentje:
meg előrukkolnak az orvosokat lefikázó fittnessguruk, meg a kigyúrt szuperpasik akiknek a bicepsétől szörnyet halnék ha látnám mindenféle szteroid nélkül, meg a csúcsmacák akik 200cm-esek 45kg-osak izmosak és legendásan mély a torkuk, csak tudod mi a bibi? hogy ezek mind csak karakterek kék háttéren és hanta, mert nem vállalják magukat, mind olyanok akiket ha számonkérnek már nem is annyira a testükre büszkék de inkább arra hogy "jobb emberek" mint én aki szeret egy kicsit beleköpni a levesbe...
2011. máj. 21. 21:04
38/45 anonim válasza:
hát, ez a négy oldal igazán elszórakoztatott. :D gondoltam amúgy, hogy senki sem fog feltenni képet. bár az elején még lehetett volna, mert szerintem sokan kíváncsiak lennének, hogy XYZ hogy néz ki, és mi az étrendje, mennyit mozog, szóval hogyan érte el, hogy úgy nézzen ki. alapvetően ezzel nem lett volna semmi gond, SŐŐT. csak mindenki elkezdett fröcskölve veszekedni a másikkal... hm. kár érte.
én amúgy nem vagyok benne a kérdezettek körében, még szeretnék fogyni 5 kilót.
2011. máj. 21. 22:04
39/45 A kérdező kommentje:
Nem mindenki, mert volt aki olyat írt mint te, hogy érdekli, volt aki olyat hogy mit és minek akarok én képet,és volt aki mocskolódott, annak meg visszamocskolódtam! Ennek nem kellene lefutva lennie, még mindig várom a képeket!
2011. máj. 22. 10:53
40/45 anonim válasza:
képet nem tudok tenni fel... de elmondom h nem épp fogypkurába írok tanácsit ink ott kérdezek..
163 kg mellet 57 kg vagyok. Vastag a combom 60 cm..
Van pocim is... És 14 éves vagyok.. kék a szemem.. szőke a hajam.. nemn tudom magam sminkelni.. alig van valami izmom.. de már 4 kg-ot lefogytam.. és nem koplalással hanem sok sportal arányos kajával..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!