Adnátok jó fogyókúra ötleteket amivel Ti is lefogytatok? 10 kg-ot szeretnék leadni!
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2011. máj. 21. 11:39
1/3 anonim válasza:
Hát, tudom, hogy ez nem fog tetszeni, nekem se tetszett, de hatásos: mozgás! Plusz kevesebbet ettem, nasit beszüntettem, amennyire tudtam.
Sajnos a csodaszerek nem segítenek, amik azt mondják, hogy ehetsz, mozogni se kell és szép leszel, kell a mozgás!
2/3 anonim válasza:
Igyál sok vizet. Segít, hogy kevesebbet egyél. Ha éhesnek érzed magad 2 étkezés között, igyál meg 2 nagy pohár vizet, és kicsit csillapítja az éhségérzetet. Minden evés előtt igyál meg egy pohár vizet. Egyél lassan, alaposan rágd meg az ételt, így hamarabb jóllakottnak érzed magad. Csak addig egyél, míg elmúlik az éhségérzet, nem kell feszülnie a gyomrodnak, mértékkel kell jóllakni.
Ja, és a legfontosabb: sok mozgás!
3/3 specialsound válasza:
Rendszeres mozgás, kevés evés....10 kg leadásához sok kitartás kell mert eltart vagy fél évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!