Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ilyen szeretnék lenni, az...

Ha ilyen szeretnék lenni, az már vészesen vékony, és visszataszító?

Figyelt kérdés

modellkedni szeretnék, és mivel ha lefogynék az áhított súlyra pont így néznék ki, mert ilyen magas vagyok, és hasonló az alakom:

[link] ( itt menjetek az utolsó képekre!! )

ez már vészesen soványnak számít, vagy azért jó alaknak? ( azért izmosabb lennék nála)

2011. máj. 21. 04:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem ha nem vagy genetikailag ilyen alkat akkor ezt csak éhezéssel tudod fenntartani, egyébként nekem a vékony alak tetszik de ez túl vékony
2011. máj. 22. 17:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Borogatná a mellét, lehet el is múlna.
2011. máj. 24. 20:42
 13/13 anonim ***** válasza:
ha hasonló alkatod van akkor mozogj és tornázz, amivel fogyni is tudsz vmennyit illettve formálni alakod és izmososdni. ha kifutómodell akarsz lenni akkor igen azt éhezzéssel tudod elérni,egyeltalán nem éri meg mert a férfiaknak nem csontkollekció kell! Ha fotómodell akarsz lenni ahogy mondtam csak formáld magad,hogy jól nézz ki és jól érezd magad a bőrödben:)
2011. máj. 25. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!