Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meg csináljam a kőkemény...

Meg csináljam a kőkemény tojás diétát?

Figyelt kérdés
Persze nem egyik napról a másikra szeretném hanem hogy lassan 1-2 hétig szoktatni a szervezetet a tojáshoz vagyis 2-3 naponta eszek tojást (emígy is sűrűn eszek) És csak egy hétig, vigyázva a koleszerin szintre és a végén lassan állni vissza a normál étrendhez hogy ne jöjjön vissza! Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 20. 22:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jó kis tojásos pukik lennének :-D ...
2011. máj. 21. 10:50
 12/17 A kérdező kommentje:

tojáspuki nem gond! legalább rémisztően büdös lenne mindenhol! és nem a tojása kőkemény hanem a diéta! Nem csinálom meg! tetszett az utolsó előttié bár már közel 50x próbáltam de 2 nap után feladtam!

17/F 190 magas 96-97kg max 8 kg fogyás! :)

Bocsánat az előző válaszomért csak kicsit nagyon mérges voltam!

2011. máj. 21. 15:38
 13/17 anonim ***** válasza:
ha odafigyelsz a kajára és a sportra, 2 hónap alatt le tudod adni a 8 kg-t
2011. máj. 21. 18:11
 14/17 A kérdező kommentje:
Az elég sok lesz de muszály lenne!
2011. máj. 21. 19:40
 15/17 anonim ***** válasza:
hát, inkább 2 hónap alatt tökéletes alak, mint 5 nap alatt -8kg és további 2 hét alatt +10 kg, meg pár gyógyszer a koleszterinedre...
2011. máj. 21. 20:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát tudom de a kitartásom elég sz*r állapotban van ilyen téren
2011. máj. 21. 20:40
 17/17 anonim ***** válasza:

én heti egy kilót fogyok...nagyjából odafigyelek a kajára...de ha neadjisten becsúszik délelött egy túrórudi nem halok bele...hetente egyszer méregtelenitek...ami abból áll h egész nap zöldség gyümölcs nyersen...és viz...ennyi...mult hetet szerencsésen végigzabáltam édességből (tudomtudom..nem kellett volna...nem is esett jol...fájt a hasam tőle...soha többet igy) három - négy napon keresztül chipset, csokit kekszet stb. zabáltam..nem jött vissza egy kiló sem:) plusz mozogj mellé és jo lesz:)

22L

2011. máj. 23. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!