Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meg csináljam a kőkemény...

Meg csináljam a kőkemény tojás diétát?

Figyelt kérdés
Persze nem egyik napról a másikra szeretném hanem hogy lassan 1-2 hétig szoktatni a szervezetet a tojáshoz vagyis 2-3 naponta eszek tojást (emígy is sűrűn eszek) És csak egy hétig, vigyázva a koleszerin szintre és a végén lassan állni vissza a normál étrendhez hogy ne jöjjön vissza! Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 20. 22:05
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
vagy esetleg nem egy hétig csinálni hanem csak 5 napig!
2011. máj. 20. 22:10
 2/17 anonim ***** válasza:

Ez a tojásdiéta azt jelenti, hogy csak tojást eszel?

Csak napi két tojást fogsz enni?

Mert ugye tudod, hogy 2 db tojás sárgája tartalmazza a felnőtt szervezet számára egy nap alatt bevihető maximum koleszterin mennyiséget?

2011. máj. 20. 22:10
 3/17 anonim ***** válasza:

nem. csakis olyan "fogyókúrát" szabad csinálni, ami egy egész életre szól.

nem tudsz életed végéig tojást enni, se almát, se négyféle napot váltogatni, de kiiktathatod egy életre az egészségtelen dolgokat sportolhatsz és ehetsz egészségesebben-kibírod! tehát egy fogyást nem kúra jellegűen kell beiktatni, mert a kúrák átmenetiek, így a velük járó fogyás is. végigcsinálsz egy ilyen, vagy akármilyen más diétát, aztán visszatérsz a régi szokásaidhoz. feleslegesen fogytál le X kilót, ha visszajön. mindig rendszeresre kell tervezni! szóval életmódváltás!!

2011. máj. 20. 22:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekelne, hogy vigyázol a koleszterinszintre, ha csak tojást eszel. Ha ezt megoldod, az orvostudomány örökké hálás lesz neked.
2011. máj. 20. 22:21
 5/17 anonim ***** válasza:

Nagyon egyoldalú. Persze 5-7 nap alatt nem lesz tőle komolyabb bajod, de egy életre megutálod majd a tojást. (És nem akarlak elkeseríteni, de ezt nem is biztos, hogy bírni fogod.)

A koleszterinről nem tudok nyilatkozni, nem értek hozzá, de nem jó, ha egy fajta ételből ennyit eszel egyszerre, ráadásul csak azt, semmit nem szabad túlzásba vinni.

2011. máj. 20. 22:26
 6/17 anonim ***** válasza:

Az első vagyok, azt hiszem rájöttem.

Ha csak tojást eszel (amiben mint tudjuk nics szénhidrát), akkor a szervezeted hozzá fog nyúlni a cukortartalékaihoz, ami vízben oldot cukrokat jelent, így egy hét alatt 5 Kg víztől is megszabadulhatsz. Centi nuku, mérleg -5 Kg. Így működik az összes gyorsdiéta!

Amikor abbahagyod a szervezet megint felépíti a tartalékokat, és 4-5 nap alatt visszajönnek a leadott kilók!

2011. máj. 20. 22:32
 7/17 A kérdező kommentje:

Akkor a qva diétákba nyomom bele a faxomat!!!

[link]

Nincs türelmem 10 évig fogyni 5 kg-t! Mi a faxomat csináljak ha nincs türelmem se akkora nyugalmam vagy akaraterőm arra a k*rva diétára! Egyek igyak sz*rjak és +-2 kg? Egyek sz*rt mostmár tényleg ahhoz hogy valami hasznosat csináljak?

2011. máj. 20. 23:07
 8/17 anonim ***** válasza:
kor? nem? súly? magasság? eddigi életmód?
2011. máj. 21. 00:56
 9/17 anonim ***** válasza:
Miért akarsz kőkemény tojást enni? Szerintem egyed akkor, amikor még finom puha.
2011. máj. 21. 06:58
 10/17 anonim ***** válasza:

Én már elmúltam 40, tehát a szervezetem eléggé megállapodott már.

Március 28-a óta lefogytam 10 Kg-ot. Én nem csináltam mást, csak egyszerűen csökkentettem az adagokat, és többet mozgok. Eddig mindenhez kenyeret ettem (pl. pörkölt+tészta+tejföl+kenyér), nem szedek repetát, reggelire eddig két kiflit ettem, most csak egyet, stb...

Nem túl látványos, de a derekam is 10 cm-el kisebb.

Meg lehet szokni...

2011. máj. 21. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!