Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van valami megoldás arra,...

Van valami megoldás arra, hogy ne adjam fel a diétát 3-4 hét után?

Figyelt kérdés

Valahogy mindig addig van kitartásom.Egyszer csak rám jön kicsit depressziós érzés, amikoris elkezdek falni, és onnantól kezdve semmit nem tartok be.

A 3-4 hét alatt heti 1 kilót adok le mindig (ami aztán vissza is jön, sőt több is, így tartok most +20 kg-nál)

Most félek belekezdeni,mert nem szeretnék csalódást.

2011. máj. 18. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de én 3-4 napig nem bírom :)

Hát próbáld korlátozni h mennyit eszel. Ha ehetnéked van, akkor kapj be egy rágót, vagy vannak ezek a puffasztott rizsek, esetleg egy pohár kakaó nálam beválik. Vagy zöldséget, gyümölcsöt. Saláták, rengeteg variáció van. Én káposztát ettem üresbe, isteni :)

2011. máj. 18. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia, csak azt tudom mondani, hogy el kell dönteni a fejedben, hogy változtatni akarsz. Utána az eredményt látva még több erőd lesz. Ez nem mindig látványos, de türelem kell!!!

Én 8 hete életmódot váltottam (norbi update) és 89 helyett most 83 kg vagyok. Néha úgy érzem, hogy 2 hónap alatt azért lemehetett volna több is, de közben azt mondom magamnak, hogy nem baj, mert így biztos nem fog visszajönni. És örülök minden este, hogy tettem valamit magamért. A célom június elejére 80 kg volt, talán elérem.

Célt mindenképpen válassz magadnak, ha most kezded, akkor pl. nyár végére, vagy őszre, hogy legyen idő teljesíteni.

Többet sajnos nem tudok mondani, csak kitartást kívánhatok!

2011. máj. 18. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én módszerem: ne vonj meg magadtól semmit, így nem lesz hiányérzeted! A legtöbb ételt el lehet készíteni diétásan is és ott az Update és a Zsírégetőklub, bőséges nassolási lehetőséggel. Nálam ez vált be, nem érzem, hogy bármiben hiányt szenvednék, ezért nem is adom fel.
2011. máj. 18. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem te túl drasztikusan akarod csinálni, mivel írod, hogy elkezdesz falni. Aki okosan fogyózik, úgy, hogy nem von meg magától olyan dolgokat, amit teljesen felesleges, és nem éhezik, arra nemigen jön rá az evési roham.
2011. máj. 19. 00:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Fogadjunk hogy nem mozogsz semmit a "fogyókúra" mellé.
2011. máj. 19. 07:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

De mozgok mellette, napi fél-1 órát szobabiciklizek, plusz sétálok sokat kint a babámmal(mert sajnos panelban lakunk).

Az első pár hétben semmi gond, ugy érzem élvezem a diétát, teli vagyok energiával, tenni akarással, de eljön egy nap, amikor akár nem ugy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném, vagy valami másért nekiállok "falni", onnantól kezdve borul a rendszer,kimaradnak a biciklizések, és olyan ételekhez nyúlok, amihez nem kellene.És egyszerűen nem tudok visszaállni az addigi diétámhoz.

2011. máj. 20. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor ebben az esetben gondolkodhatsz többféleképpen:

1. azt mondod, hogy oké, megérdemlem ezt a falatot, mert eddig küzdöttem, de utána folytatom, hogy legyen értelme

2. azt mondod magadban, ha már egyszer ennyit kibírtam, miért adnám fel? Nem éri meg azt a 3-4 hetet feláldozni, hiszen ismerem magam, ha elkezdek enni, nem tudom abbahagyni.

A lényeg, hogy fejben döntsd el. És ha rossz periódusod van, akkor még inkább húzz bele, és mutasd meg magadnak, hogy képes vagy rá.

Én mindig azt mondom, hogy neki meg neki (ismerősöknek) sikerült, akkor én is meg tudom csinálni, képes vagyok rá. Nem igaz, hogy én nem! Nem éri meg az a pár falat, hogy elvesszen az addigi munkám! És folytatom.

Kitartást!!!

(2. válaszoló voltam)

2011. máj. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!