Elmondanátok a véleményeteket rólam? (kép lent)
Szóval szeretnék fogyni. De addig nem megy, ameddig nem tudok megbarátkozni, hogy nem megy egyik pillanatról a másikra, és most egy darabig ilyen leszek. Annyira idegesítem magam, hogy mekkora vagyok, hogy észre sem veszem és zabálok. Amikor azt gondoltam, nem érdekel, hogy nézek ki, és akinek nem tetszik ne nézzen rám, kb. 2 hét alatt leugrott 3 kg. Szóval nem akarok rágörcsölni. Eddig is úgy volt, minél jobban idegesítettem magam a fogyáson, annál jobban nem ment.
Várom a kommenteket, akár hideg, akár meleg.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:35
Teljesen jó amit ír www.edzesmester.hu
tényleg nem vagy annyira nagy, mint gondolod, teljesen másra számítottam a leírásod alapján, mint ami a képeken volt
Hajrá!
aztaaa!!! mintha én lennék. :D nem te vagy a letagadott ikertesóm? :D najó, én mondjuk 175/80 vagyok, de alkatra majdnem egyezünk. nekem is nagy a popsim és a combom, a hasam még az elmegy kategória.
szerintem bringázz. én azzal fogytam 1 nyár alatt anno 100ról 90re. mondjuk minden másnap vagy harmadnap 50km. soknak tűnik, de jó esetben 2-2.5 óra alatt le lehet tudni. szép formás leszel tőle, megy le hasból is, ne aggódj, nekem is ment.
hamarosan én is újra nyeregbe pattanok, aztán égjen a zsír! :D
egyébként látszik, h van alakod a zsír alatt, a derekadnak is van formája, nem úgy nézel ki mint egy homokzsák :D ez jó alapanyag, elég csak fogynod, utána már bármilyen ruha jól fog állni.
ismerek sok olyan lányt, akik lehet, hogy vékonyak, de a derekuknak szinte semmi íve, és a fenekük is olyan deformált krumpli alakú :D
Szia! Szinte teljesen ugyanilyen alakom van nekem is, és hasonlóan érzek mint te! Őszintén szólva én még nem mertem ide képet feltölteni magamról, mert én nagyon kövérnek látom magam, de ezek szerint kívülről nem olyan vészes. Én is most kezdtem el fogyózni 2 hete. Én ugyanazokat eszem mint eddig csak kevesebbet, illetve 6 után már nem eszem. Mozogni világéletemben utáltam, de most beszereztem egy szobabringát, meg letöltöttem néhány tornázós dvd-t és hetente 3-4X tornázok rá. Már most többet bírok, mint az elején és több az energiám is.
Kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!