Az már nem is ember (nő), akin van néhány kiló felesleg?
Sokan úgy beszélnek a kövér(ebb) emberekről, mintha a társadalom szemetei lennének.
Az is meglep, hogy mennyire sokan akarnak fogyókúrázni, vagyis inkább megfelelni valami divatsablonnak. Kötelező mindenkinek soványnak lenni?
Sajnos sokan a napi 8 óra munka, bevásárlás, takarítás, főzés, mosás, gyereknevelés stb. mellett örülnek, ha este 10-kor lezuhanyoznak és belezuhannak az ágyba... A sport nem mindenkinek fér bele az életébe.
A családdal pedig este le kell ülni vacsorázni, hiszen ez az egyetlen napszak, amikor együtt vagytok.
Amig az ember egyedülálló, sőt, az anyja főz-mos rá, addig megteheti, hogy foglalkozzon magával, de utána....
Ez mind csak kifogás igazából..dolgozok,suliba járok,háztartást vezetek és mégis tudod időt szakitani napi 1 óra sportra mert le akarok fogyni. És ha az az ára,hogy egy órával előbb kelek akkor az.
Közhely de igaz,hogy arra van ideje az embernek amire akarja,hogy legyen.
10:40
Ezt most kár volt leírnod! Erre aztán jönni fognak a "bezzegelők", hogy bezzeg én napi tíz órát dolgozok, nyolcat tanulok, főzök-mosok-takarítok, öt gyereket nevelek emellett mégis jut időm, hogy edzeni járjak, fussak, teniszezzek, estefelé kapálok a kertben tíz sort éjfél körül még török egy kis követ, hogy biztos kifáradjak..... XD
A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben, egészséges legyél és annak az embernek tetsszél, akit szeretsz és aki szeret. A többit nagy ívben tojd le! :)
tegnap 15:13
Hát igen, mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Én arra akarom fordítani az időmet, hogy a családommal töltsek minél több időt, rendben legyen a lakásom, kertem, jókat főzzek stb.
De a kérdés nem az volt, hogy engem, mint "kövéret" miért nem lehet elfogadni (amúgy nem vagyok kövér, pár kiló van rajtam), csak kiakaszt ez a sok nő, aki csak a fogyókúrájával van elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!