Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az már nem is ember (nő),...

Az már nem is ember (nő), akin van néhány kiló felesleg?

Figyelt kérdés

Sokan úgy beszélnek a kövér(ebb) emberekről, mintha a társadalom szemetei lennének.

Az is meglep, hogy mennyire sokan akarnak fogyókúrázni, vagyis inkább megfelelni valami divatsablonnak. Kötelező mindenkinek soványnak lenni?

2011. máj. 18. 19:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sajnos sokan a napi 8 óra munka, bevásárlás, takarítás, főzés, mosás, gyereknevelés stb. mellett örülnek, ha este 10-kor lezuhanyoznak és belezuhannak az ágyba... A sport nem mindenkinek fér bele az életébe.

A családdal pedig este le kell ülni vacsorázni, hiszen ez az egyetlen napszak, amikor együtt vagytok.

Amig az ember egyedülálló, sőt, az anyja főz-mos rá, addig megteheti, hogy foglalkozzon magával, de utána....

2011. máj. 19. 10:40
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

Ez mind csak kifogás igazából..dolgozok,suliba járok,háztartást vezetek és mégis tudod időt szakitani napi 1 óra sportra mert le akarok fogyni. És ha az az ára,hogy egy órával előbb kelek akkor az.

Közhely de igaz,hogy arra van ideje az embernek amire akarja,hogy legyen.

2011. máj. 19. 15:13
 13/14 anonim ***** válasza:

10:40

Ezt most kár volt leírnod! Erre aztán jönni fognak a "bezzegelők", hogy bezzeg én napi tíz órát dolgozok, nyolcat tanulok, főzök-mosok-takarítok, öt gyereket nevelek emellett mégis jut időm, hogy edzeni járjak, fussak, teniszezzek, estefelé kapálok a kertben tíz sort éjfél körül még török egy kis követ, hogy biztos kifáradjak..... XD

A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben, egészséges legyél és annak az embernek tetsszél, akit szeretsz és aki szeret. A többit nagy ívben tojd le! :)

2011. máj. 19. 21:34
 14/14 A kérdező kommentje:

tegnap 15:13

Hát igen, mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Én arra akarom fordítani az időmet, hogy a családommal töltsek minél több időt, rendben legyen a lakásom, kertem, jókat főzzek stb.

De a kérdés nem az volt, hogy engem, mint "kövéret" miért nem lehet elfogadni (amúgy nem vagyok kövér, pár kiló van rajtam), csak kiakaszt ez a sok nő, aki csak a fogyókúrájával van elfoglalva.

2011. máj. 20. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!