Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen étrendet kell összeállí...

Milyen étrendet kell összeállítanom?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, kb 158 cm és 55 kg. Elkezdtem biciklizni, 1 óra naponta + tornázom is utána kb fél/háromnegyed órát és heti egyszer járok úszni. Szerintem a mozgás így rendben van, de tényleg fogalmam sincs, hogy hogyan kéne összeállítanom az étrendemet... Nem vagyok befizetve menzára, szóval nem vagyok semmihez kötve, de azért sejtitek, hogy 16 évesen nem teljesen én szabom meg, hogy mit ehetek. :) Tapasztalatokat és segítséget kérnék. Nagyon köszi előre is :)
2011. máj. 17. 19:28
 1/1 anonim ***** válasza:
A sportokhoz tedd hozzá a futást is és szerintem nem is kell változtatnod az étrenden.De a rizs+csirkemell állítólag nagyon egészséges és tápláló.
2011. máj. 17. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!