Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatnék le 8 nap alatt?

Hogy fogyhatnék le 8 nap alatt?

Figyelt kérdés
Kérem csak azok írjanak akik tanácsot tudnak adni. 12 éves vagyok 8 nap alatt szeretnék 1-1,5 cm fogyni a hasamból hogy tudnék elérni látványos változást ennyi idő alatt? Milyen torna (otthoni) lenne a legjobb?? Dagi vagyok :'(
2011. máj. 17. 15:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért épp 8 nap alatt akarsz fogyni?

Fogyást életmódváltással,több mozgással és a kevesebb mértékű étkezéssel lehet elérni.Az ilyen villámfogyások jojó effektussal fenyegetnek(azaz fogysz x kg-t és 2x annyit hízol vissza...vagy még többet...)

2011. máj. 17. 15:27
 2/12 anonim ***** válasza:
8 nap alatt ez lehetetlen! A sportolással szép eredményt lehet elérni, de sajnos nem egyik napról a másikra. Egészségesen ezt nem lehet elérni, 12 évesen pedig TILOS fogyózni! Most vagy az egyik legfontosabb korban, most fejlődsz! Nem szabad megvonni magadtól a tápanyagot, inkább tornázz sokat és ne egyél gyorséttermi kaját, de a koplalást felejtsd el!!
2011. máj. 17. 15:27
 3/12 anonim ***** válasza:
51%

1-1,5 cm derékból?

Ahhoz nem kell 8 nap, egy nap léböjt és megvan.

2011. máj. 17. 15:29
 4/12 A kérdező kommentje:
azért akarok 8 nap alatt lefogyni mert osztálykirándulás lesz és a fiúk ilyenkor mindig leteheneznek ha nincs rajtam pulcsi és látszik a hasam .... de akkor legalább valami olyant szeretnék csinálni hogy 0,5 cm lefogyni
2011. máj. 17. 15:40
 5/12 A kérdező kommentje:
amúgy egészségesen táplálkozok
2011. máj. 17. 15:41
 6/12 anonim ***** válasza:

0,5cm? XD

szerintem inkább 0,543cm kellene

2011. máj. 17. 15:43
 7/12 A kérdező kommentje:
kösz szépen... mondtam hogy csak az írjon aki tanácsot tud adni ... :(
2011. máj. 17. 15:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

1.5 cm a hasadból kb nem is látszik, ezt hogy számoltad ki? :-)

Amúgy 15:29-kor megírtam, hogy mit csinálj ha pont ez hiányzik a lelki békédhez.

Erre a kérdésre sokkal értelmesebb válaszokat ne várj, 12 évesen eleve nem nagyon szabad diétázni, inkább csak sportolni. Azt viszont nem 8 napig hanem életvitelszerűen. Úszni, futni, biciklizni heti 4-5 alkalommal 1-2 órát, és egy éven belül meglesz a látszata.

2011. máj. 17. 15:54
 9/12 anonim válasza:

Reggeli, ebéd, vacsora. És hagyd abba, abban a pillanatban, amint érzed, hogy tele a hasad. Ha kibírod "na még egy falat" és nasi nélkül, simán megvan.

+ Olyan póló, nadrág kell, amiből nem lóg ki a hasad. Ha nem csípőnaciban vagy, hanem rendes magas derekúban, az simán leszorítja azt a másfél centit.

Egyébként nem lehetsz nagyon dagi, ha 1 centi hiányzik a boldogságodhoz :)

Aki meg tehenezik, arra tenni kell nagy ívben.

2011. máj. 17. 15:59
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. máj. 17. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!