Hogy lehet valaki ennyire gyenge?
Figyelt kérdés
Magamról írom...elkezdtem egy diétát, még csak éheznem sem kellett, csak ugye nincs fehér liszt meg cukor, és du. már csak natúr joghurt, este meg fehérjeturmix...szépen kezdtem átalakulni, de aztán jött a fiam szülinapja, és attól fogva zabálok...borzasztóan kívánom az édességet és a kenyeret...most teszek mindent tönkre...ismerős valakinek ez a jelenség??? Hogyan lendültél át rajta??2011. máj. 17. 14:05
1/7 anonim válasza:
Szerintem azért lehet ez, mert délutánra nagyon kevés az a joghurt meg fehérjeturmix kombó. Inkább egyél sok-sok zöldséget, feta sajtot, tonhalat sós lében, csirkemell sonkát, főtt tojást, ezek sem hízlalnak, mind fehérje, és mégsincs az az érzete a szervezetednek, hogy neme szel semmit.
2/7 anonim válasza:
Ez sem rosszabb, mint a fehérjeturmix.
Azért nem működik, mert megvontál magadtól mindent, amit szerettél. Az, hogy nem vagy éhes, nem minden. Egyél kiegyensúlyozottan, mozogj többet, akkor nem lesznek falási rohamaid. A műanyagot meg felejtsd el egy életre.
3/7 A kérdező kommentje:
Milyen műanyagot? Amúgy köszi a válaszokat, igen, tényleg kevés ez délutánra!
2011. máj. 17. 14:16
4/7 anonim válasza:
egy normális ember eszik főtt kaját délután...rizst hússal vagy bármivel. Ha joghurtot eszel még csodálkozol hogy éhes vagy? Inkább menj orvoshoz és kérd meg hogy segítsen meg adjon tanácsokat mert sztem egyedül nem tudod ezt csinálni...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem tartom magam abnormálisnak. A fehérjeturmix meg eltelít, és szerintem rizst egy diétázó ne egyen hússal, főleg ne délután.
2011. máj. 17. 14:34
6/7 anonim válasza:
Még kioktatod aki válaszol neked? :D
A kór amiben szenvedsz úgy hívják hogy SZÉNHIDRÁT ÉHSÉG. Ez azért van, mert túl drasztikusan vontad meg magadtól, és a szervezeted kompenzál. Tessék rendesen enni délután is, ahogyan azt előttem is írták! Különben jön a jojó effektus!
7/7 anonim válasza:
Én már 4 hónapja diétázom, és én is eléggé megvontam magamtól a szénhidrátot, meg minden féle édességet, legyen az puding, gyümölcsjoghurt, még azokat is. Kétségtelen a diétám nagyon hatásos, de 1 hete voltam ballagási kaján, ahol nem érdekelt semmi, normálisan ettem. Érdekes, hogy a kenyeret, a tésztát nem kívántam, nem is ettem, csak húst, nha de a süti......:D:D:D Annak nem tudtam ellenálni, és valami hihetetlenül jól esett! Másnap ismét jött a diéta, és majd megvesztem az édességért, de csak azt kívántam. Szerencsére az akaratom nagyobb volt, mert már 10 kg lement, amiben sok munka volt, és nagyon nem akarom elrontani. Megbeszltem magammal, hogy most kapok egy Mozart golyót, de semmi több. Nem is ettem más édességet. A következő nap már semmi gondom nem volt, a diétámat gond nélkül tudtam tartani. Azonban megfogadtam, hogy sűrűbben jutalmazom magam, és meglepem magam pundinggal, meg lightosabb desszertekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!