Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adhatnék le csípőből...

Hogyan adhatnék le csípőből és hasból?

Figyelt kérdés

az a problémám h én nem vagyok egy nagydarab hpgy fogyni akarjak, de a csipőmön és a hasamon eléggé sokat felszedtem az utóbbi időben, tehát én szeretnék feltétlenül fogyni csak azt leadni.

de semmi értelmeset nem találtam a hasizom pedig már semmit sem ér... segítsetek

2011. máj. 17. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
34%

Gratulálok. Nyertél.

Te tetted fel a 1333337. "Létezik e lokális fogyás" kérdést.

A válasz továbbra is a kiábrándító:

Nem, nem létezik ilyen.

2011. máj. 17. 10:55
 2/6 A kérdező kommentje:

mekkora egy sutyerák paraszt vagy -.-

nem tudom gondoltad-e de igeeeen elolvastam az előttem lévő kérdéseket nem is egyet de nem találtam meg magamnak a választ rá -.- nem tetszik a kérdés nem kell írni hozzá -.-

2011. máj. 17. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy egy normális válasz is legyen..kezdj el egészségesen enni, és sportolj mellette. Főleg a futás ami nagyon megmozgat így a hasat és csípőt is. Neten lehet találni még plusz gyakorlatokat amire rá lehet segíteni a problémás helyeken való fogyást/karcsúsítást. Esetleg hullahopp karika, bicikli, szobabicikli..több ötletem nincs.
2011. máj. 17. 11:54
 4/6 anonim válasza:
használj neoprént
2011. máj. 17. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Drágám, a sutyerák paraszt az az, aki a.) nem tudja használni a googlet, hogy a kérdés megválaszolásához elegendő biológiai tudást szerezzen, illetve b.) aki nem tudja használni a GYK.hu keresőmotorját

A válaszom meg nemhogy "normális" volt, de tökéletes. Leírom lassan, hátha a lassabbak is megértik:

Nem létezik célzott fogyás, nincs lokális zsírégetés. Ez tudományos tény, aki mást mond az tanulatlan, buta jószág, vagy sárkányfű árus.

2011. máj. 17. 13:49
 6/6 A kérdező kommentje:

jólvan kedves akkor tisztázzuk

a) elhiheted kerestem de lófaszt nem értek

b) szintúgy megnéztem de az nekem nem felelt meg..

így hát az utsó verzió volt h kiírom én is... és az én értelmezésemben a sutyerák paraszt az, aki nem képes felfogni hogy máshogy gondolkdnak az emberek...itt a témát lezárom eléggé kiábrándító hogy ilyen buta népek vannak a világon...egoizmus felsőfoka...

2011. máj. 18. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!