Hogyan adhatnék le csípőből és hasból?
az a problémám h én nem vagyok egy nagydarab hpgy fogyni akarjak, de a csipőmön és a hasamon eléggé sokat felszedtem az utóbbi időben, tehát én szeretnék feltétlenül fogyni csak azt leadni.
de semmi értelmeset nem találtam a hasizom pedig már semmit sem ér... segítsetek
Gratulálok. Nyertél.
Te tetted fel a 1333337. "Létezik e lokális fogyás" kérdést.
A válasz továbbra is a kiábrándító:
Nem, nem létezik ilyen.
mekkora egy sutyerák paraszt vagy -.-
nem tudom gondoltad-e de igeeeen elolvastam az előttem lévő kérdéseket nem is egyet de nem találtam meg magamnak a választ rá -.- nem tetszik a kérdés nem kell írni hozzá -.-
Drágám, a sutyerák paraszt az az, aki a.) nem tudja használni a googlet, hogy a kérdés megválaszolásához elegendő biológiai tudást szerezzen, illetve b.) aki nem tudja használni a GYK.hu keresőmotorját
A válaszom meg nemhogy "normális" volt, de tökéletes. Leírom lassan, hátha a lassabbak is megértik:
Nem létezik célzott fogyás, nincs lokális zsírégetés. Ez tudományos tény, aki mást mond az tanulatlan, buta jószág, vagy sárkányfű árus.
jólvan kedves akkor tisztázzuk
a) elhiheted kerestem de lófaszt nem értek
b) szintúgy megnéztem de az nekem nem felelt meg..
így hát az utsó verzió volt h kiírom én is... és az én értelmezésemben a sutyerák paraszt az, aki nem képes felfogni hogy máshogy gondolkdnak az emberek...itt a témát lezárom eléggé kiábrándító hogy ilyen buta népek vannak a világon...egoizmus felsőfoka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!