Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én egy 57kg-os 166 cm-es lány...

Én egy 57kg-os 166 cm-es lány vagyok. Szerintetek fogyózzak? Ha igen, akkor kb. mennyit?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 20:58
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Én konkrétan szeretem ha van egy pici pocija a lányoknak, nem kell teljesen feszes, lapos hasadnak lenni ahhoz, hogy jól nézz ki :)
2011. máj. 15. 21:39
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

Én értem, mit mondasz, hasikád van, de ahhoz nem fogyózni, hanem feszesíteni kell. Teljesen más a kettő. Amúgy alkatfügő, de általában a fogyástól sem nagyon tűnik el a pocak, ha egyszer valakinek van. Feszesítéssel viszont sokat tehetsz ellene. Próbáld ki a hullahoppkarikát, üsd be a gugliba, hogy hasfeszesítés, kiad egy csomó talajgyakorlatot.

Combra jó a bicikli, futás, kitörés, guggolás.

2011. máj. 15. 21:57
 13/18 A kérdező kommentje:
ez hasznos volt.Köszi.;)
2011. máj. 15. 21:59
 14/18 anonim ***** válasza:
ne fogyózz
2011. máj. 15. 22:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is ennyi magas vagyok mint te(166), és 54 kg és sajnos mindenhova híztam, platty az alakom (hájas, puha), vastag comb, hájas csípő, vastag platty karok...

Én a futást javaslom!!!Ja és 27 éves vagyok.

2011. máj. 16. 08:49
 16/18 anonim ***** válasza:

"Én értem, mit mondasz, hasikád van, de ahhoz nem fogyózni, hanem feszesíteni kell. Teljesen más a kettő. Amúgy alkatfügő, de általában a fogyástól sem nagyon tűnik el a pocak, ha egyszer valakinek van."

Na ez mekkora f@szság, látom te is k*rvára értesz a dologhoz... A hájas has pont hogy a diétától fogy el. -.- Istenem...

2011. máj. 16. 12:30
 17/18 anonim ***** válasza:
hagyjad már a fogyókúrát... ha hájas a hasad, akkor fuss, biciklizz és mellette egyél napi ötször, a nassolásnak pedig ints búcsút (nem, nem örökre, elég, ha ritkábban eszel, például heti egyszer egy kicsi szelet csokit). csak így lesz normális eredménye. és egészségesen is lehet finomakat enni, készíthetsz gyümölcsből fagyit, van almás zabpelyhes süti, meg mindenféle, csak keresgélj.
2011. máj. 16. 14:29
 18/18 anonim válasza:

[link]

ezek szerint ideális az alkatod

2011. máj. 16. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!