Én egy 57kg-os 166 cm-es lány vagyok. Szerintetek fogyózzak? Ha igen, akkor kb. mennyit?
Én értem, mit mondasz, hasikád van, de ahhoz nem fogyózni, hanem feszesíteni kell. Teljesen más a kettő. Amúgy alkatfügő, de általában a fogyástól sem nagyon tűnik el a pocak, ha egyszer valakinek van. Feszesítéssel viszont sokat tehetsz ellene. Próbáld ki a hullahoppkarikát, üsd be a gugliba, hogy hasfeszesítés, kiad egy csomó talajgyakorlatot.
Combra jó a bicikli, futás, kitörés, guggolás.
Én is ennyi magas vagyok mint te(166), és 54 kg és sajnos mindenhova híztam, platty az alakom (hájas, puha), vastag comb, hájas csípő, vastag platty karok...
Én a futást javaslom!!!Ja és 27 éves vagyok.
"Én értem, mit mondasz, hasikád van, de ahhoz nem fogyózni, hanem feszesíteni kell. Teljesen más a kettő. Amúgy alkatfügő, de általában a fogyástól sem nagyon tűnik el a pocak, ha egyszer valakinek van."
Na ez mekkora f@szság, látom te is k*rvára értesz a dologhoz... A hájas has pont hogy a diétától fogy el. -.- Istenem...
ezek szerint ideális az alkatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!