Diéta alatt lehet puffasztott búzát enni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 15:54
1/3 anonim válasza:
egyél nyugodtan, de aztán ne itt nyavajogj, hogy nem használ egy fogyókúra sem.
azért hívják diétának, mert áldozatot kell hozni.
2/3 anonim válasza:
Én szoktam, semmiben nem akadályozza a fogyásomat. Inkább azt rágcsáljak, mint chipset.
3/3 anonim válasza:
Mindent kerülj, ami búza, búzaféle.
Rozst is mértékkel, egyél több zöldséget, próbáld ki nyersen is ezeket! A cékla, a sütőtök nagyon finomak nyersen is. A sörretek is finom, azt is el lehet csak úgy rágcsálni egy kis sajttal vagy valami fehér husival.Én újabban mandulát rágcsálok, ha már a fal helyett, mert néha nagyon éhes vagyok. A mandula legalább jó az agynak, ugyan nem diétás az sem, de mégsem csoki. Ülni és tanulni, nyugodtan koncentrálni valami kis pótszerrel könnyebb. A dohányzásra meg véletlenül sem szokjál rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!