Zumbával fogytatok? Mennyit zumbáztatok? Mennyit fogytatok? Mennyi idő alatt? Milyen étrend mellett?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 17:29
1/3 anonim válasza:
Én még nem zumbáztam, de a barátnőm zumba oktató és bomba alakja van!! Hetente mehetsz 2-3 alkalommal is, hogy az izmaid tudjanak pihenni de közbe otthon nyujthatsz. Vannak bérletek, ugy jobban megéri! Sokat fogyhatsz tőle, ha mellette rendesen táplálkozol. Na nem azt mondtam, hogy ne egyél csokit meg chips-et hanem mértékkel. És igyál sok ásványvizet, keveset vacsorázz, inkább délelőtt egyél szénhidrátot, akkor hamarabb lebomlik. Ráadásul nagyon szórakoztatók az órák! Én ajánlom :)
2/3 anonim válasza:
Én nagyon szeretek zumbázni és sokkal formásabb lettem. Fogyni nem nagyon fogytam, maximum 1 vagy 2kg-t. Február elején kezdtem heti minimum 3-szor megyek. Ja és mellette mást is sportolok. Ha rendesen diétázol mellette, akkor szerintem fogyhatsz. Vagy ha nagy a súlyfelesleged. Egyébként inkább cm-ben fog látszódni az eredmény:-)
3/3 anonim válasza:
Hetente zumbázok, kifejlődött az aranyerem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!