Írna nekem valaki étrendet egy hétre?
Csak úgy nagyjából kellene, 15 éves vagyok, azt írják, hogy főleg a diétán múlik...
De miből mennyit egyek..MERT reggelizem reggel 7 kor akkor vagy tojást eszem virslivel, vagy barna kenyeret szalámival és zöldséggel, néha becsúszik a fehérkenyér is.
Tízórai olyan 9-10 körül, csak suliba nem tudom hogy mit vihetnék, mert ugye mindenki szendvicset visz de ha most reggel eszek szendvicset akkor nem vihetek azt tízóraira is a joghurtot nem igazán szeretem, még a gyümiset avlahogy megeszem de natúrt egyáltalán nem szeretem. Akkor ebédre álltalában azt eszem ami suliban van olyan 2 óra körül,és hazajövök. Nah itt rontok el mindent ma is a sulis kaja nem volt túl jó és ettem itthon egy szendvicset,DE fehérkenyérből.. aztán kicsit később levet is mert suliban csak másodikat ettem..azóta meg csak vizet ittam, meg karalábét ettem... szóval, délután mindig elrontom...Vacsira sem tudom mit egyek, mert mondják h túrót de azt mennyit? vagy h műzlit.. de a tejet nem szeretem.. aztán még van amikor vacsira tojást eszem.. Valaki írna értendet.. leginkább tízóraira, uzsonnára meg vacsira. az jó lenne. köszönöm előre is
reggeli: müzli (de ne cukros meg ilyenek) gyümölcsös joghurttal, vagy barnakenyér sonkával, vagy barnakenyér tojással (főtt vagy teflon serpenyőben zsiradék nélkül sütött), esetleg ehhez paradicsom, vagy valami zöldség, vagy egy csomag jóreggelt keksz.
tízórai: müzliszelet, lehet, nem e legjobb, de könnyen hordozható, vagy esetleg jóreggelt keksz, de csak egy darab, vagy akár valamilyen gyümölcs.
ebéd: főleg levest egyél, a másodiknak a felét edd, ha nem egészséges, ha nagyjából okés, akkor 80%-át.
uzsonna: valamilyen gyümölcs, esetleg zöldségsaláta (öntet nélkül), vagy egy szelet barnakenyér sonkával.
vacsora: tojás, vagy csirke, vagy túró, vagy valami fehérje, és hozzá egy szelet barnakenyér.
a lényeg, hogy a vacsorádat kábé lefekvés előtt három órával iktasd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!