Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jobb lenne, ha már nem vacsorá...

Jobb lenne, ha már nem vacsoráznék? Ja és még annyit, hogy hány kcal-t ettem ma?

Figyelt kérdés
Megpróbálok minél kevesebb szénhidrátot enni, kenyeret abszolút nem eszek, mert 2 hét múlva megyek nyaralni, és hát így nem szívesen húzok bikinit.Addigra minimum 3 kilót le szeretnék fogyni.(159cm/48kg vagyok)Ma viszont kicsit sokat ettem..Reggelire ettem 12 dkg zsírszegény túrót és egy almát.Ebédre pedig ettem egy pár falat sovány sertéshúst(ezt nem kellett volna), 25 dkg zsírszegény túrót és egy almát.Tegnap egész nap ettem ennyit, mint ma, ezért azon gondolkozok, hogy ki kéne hagyni a mai vacsorát.Megyek még konditerembe is+reggel fél órát kardióztam.
2011. máj. 11. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha komolyan írtad, akkor inkább valami étkezési zavarod lehet. Természetesen, szükséges uzsonnáznod, egy almát, és vacsoráznod, pl spenót+tükörtojást. Vagy valami levest. Főtt ételt kell enni. Hány éves vagy? Ha tizenéves, akkor rendesen kell enned, hogy fejlődj.

Az ideális súlyod kb.50-55 kg.Gebéken nem mutat a bikini.

2011. máj. 11. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
ezek nem ételek, csak ennivalók. Leves, hús, főzelék:ilyeneket kell enni.
2011. máj. 11. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ettől nem leszel szebb, csak nyúzottabb.
2011. máj. 11. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Napi 800kcal-val hosszútávon biztosan le tudod adni a heti 1 kg-ot. Bár nem írtad hány éves vagy, de 18 alattinak tippelek, ez alapján számoltam ki.

Ha kevesebbet eszel beindul a jojó efektus és kétszer annyi fog visszajönni, amikor normálisan kezdesz enni.

reggelid: kb 100kcal

ebéded: kb 350kcal

Tehát ez eddig 450... még 350 kcal-t vacsizhatsz.

De, ha sportolsz, akkor több fehérjét kell enned, hogy ne izomból veszíts és akkor több kalóriát is kell bevinned. Tehát, ha leégetsz 500kcal/nap, akkor azt még add hozzá ehhez a 800-hoz.

2011. máj. 11. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is csak arra tudok gondolni, hogy ezt nem komolyan írtad, vagy ha mégis, akkor vmi nagy gáz van. Én 155 cm vagyok, mikor 48 kiló voltam, mindenki azt mondta, sovány vagyok, szóval sztem a 159/48ra simán felvehetsz bikinit.

És mindenképp vacsorázz, egyél valami normálisan, mert egy almával meg néhány kanál túróval nem lehet lenni egész nap. Nem is értem, mi bajod a pár falat sovány hússal, pláne, hogy mellette konditerembe is mész. Ha megettél volna egy fél disznót, akkor oké, de pár falat kaja még senkinek nem ártott meg.

Szerintem ha így folytatod, a nyaralásról már a mentő visz a kórházba. Nem éri meg, hidd el, neked nem kell fogynod!

2011. máj. 11. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!