Aki updat-tel fogytak TAPATSZALATOKAT!?
Figyelt kérdés
Elöször is mennyis sikerült fogyni ? mennyi idő alatt? mit ettetk reggelire, 10órainak, ebéd, uzsi stb... mennyit sportoltatok mellette ? MINDENT !!! Köszi :)2011. máj. 10. 18:32
1/2 anonim válasza:
en mg csak 2 honapja csinalom.-4 kg. 170 cm vagyo es 66 kg.(szoval 70 rol indultam )meg 6 kg szeretnek fogyni.akkor lennek annyi mint a varandossagom elott.
en update1 es 2 eteleket iseszek de szerintem jobb lnne cak 1-set mert akkor tobbet lehetne fogyni.Rubint Rekara tornazok minden masnap 40 percet.
liszt helyett zabkorpat es zabpelyhet valamint zabpehelylisztet hasznalok.en Angliaban elek ezert nincs lehetosegem a termekeiket venni pedig ugy konnyebb lenne.csak asvanyvizet iszom, kerulom az edesseget, edesitot hasznalok cukor helyett.husokhoz halhoz koret helyett zoldsalata savanyusag.
te miota csinalod?sikerult mar fogynod?
2/2 anonim válasza:
Én 5 hónapja csinálom és 22kg-t fogytam vele, még ennyit szeretnék. Csak up1-es kajákat ettem/eszem és ebédre rendeltem az up1menüt. Nekem nagyon ízlett és magamnak nem tudtam volna olcsóbban kihozni. De viszont most már sikerült a családot is bevonni, így már nem rendelem hanem főzök. Szoktam rendelni kenyércipót is és felét reggelire felét vacsira szoktam enni hozzá felvágott, virsli, tojás, sajt, kefír, natúr joghurt, körözött, zöldségek mikor mi. Tízóraira szoktam gyümölcsöt enni, uzsonna nem volt mivel annyira eltelített az ebéd, hogy szívem szerint a vacsit is hanyagoltam volna. Este tornázok Norbi vagy Réka dvd-re. Van mikor csak félóra van amikor 2 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!