Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Amíg nem volt gyakorikérdések....

Amíg nem volt gyakorikérdések.hu addig hogyan fogytak az emberek?

Figyelt kérdés
Vagy azelőtt mindenki túlsúlyos volt? :D
2010. nov. 30. 12:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
igen ,és az internet előtt élet sem volt....
2010. nov. 30. 12:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Nők lapja Café pl. :) Vagy index fórum. De én fórumozás, divat diéták nélkül fogytam le 14kg-t (53-ra). :)
2010. nov. 30. 12:19
 3/11 A kérdező kommentje:
hát igen... elhatározás és kitartás... ennyi. Én 17 évesen 24 kilót adtam le...7 éve volt és azóta is tartom a 80at ami a 182es magasságomhoz tökéletes.
2010. nov. 30. 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:
igen,tulsulyos,és nem tudtak lefogyni,és ezek az emberek kérdezgetik most itt h jo-e amit aznap ettek...XD
2010. nov. 30. 12:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Na igen, hogy aznap mit ettek, jó-e vagy sem. Ha már megette, akkor nem tök mindegy??? :D
2010. nov. 30. 13:03
 6/11 A kérdező kommentje:
:DD nekem még az tetszik hogy "nem tudok lefogyni mert otthon nem úgy főznek" xD
2010. nov. 30. 13:05
 7/11 anonim válasza:
xDDDDDDDDDDDD
2010. nov. 30. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, kérdező, hogy te már 13-18 évesen is önálló keresettel rendelkeztél és magad főztél magadra, hogy le tudj fogyni.

Tudod, nem mindenki van így ezzel, és nem minden gyerek szülője normális annyira, hogy belássa, hogy a gyerekkel baj van, és ez az ő hibája, mert szarul főz.

Mellesleg már eleve a te szüleid felelőssége is nagy volt, te sem magadtól szedtél fel plusz 20 kilót, amit aztán kínkeservvel leadtál. Ha meg koplalással fogytál, nem szülői segítséggel, mert egyszerűen nem etted meg, amit eléd raktak, azt meg ne reklámozd, mert baromi káros, főleg tiniként, és egyáltalán nem követendő példa.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak:

Egyrészt az ittlévők többsége nem fogy le. Szarabbnál szarabb ötletekkel szórakoztatják egymást, 90%-uk eleve bukta.

Másrész míg nem volt internet, nem volt gyorsétterem sem, nem volt Fornetti, az embereknek kevesebb pénzük jutott csokira, édességből sem volt akkora választék, nem volt divat a napi fél- 1 liter kóla, jóval olcsóbb volt viszont a zöldség, gyümölcs. Az iskolákban meg több volt a tornaóra.

Azelőtt kevesebb volt az elhízott ember, legalábbis a gyerekek és tinik körében, de még a fiatal felnőtteknél is.

2010. nov. 30. 13:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én amióta itt válaszolgatok azóta a hasznos válaszom is súlyfeleslege is csökkent! 86kg% volt és 66kg% csökkent, szóval bejön!:P
2010. nov. 30. 13:23
 10/11 A kérdező kommentje:
13:21-nek: elég fostalicska gyerekkorom volt a szüleim egymással való kapcsolata megnyomorította az életemet aztán mindenfélét összezabáltam ennek eredményeképpen lettem túlsúlyos...nem koplalással fogytam le hanem próbáltam a lehetőségekhez képest egészségesen és mértékkel táplálkozni és szinte minden szabadidőmet futással, kerékpározással, erősítő gyakorlatokkal végzésével töltöttem. Hát valahogy így.
2010. nov. 30. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!