Ha 14 éves lány vagyok és 46 kg az sok? Mennyinek kéne lennem?
Kedves első! Hogy lettél te 81%os?
Válasz a kérdezőnek: Abból még nem tudjuk megmondani, ha nem mondassz magasságod.
De durva kalkulálás:
Ha a cm 150fölött van akkor "átlagosra saccolnálak"
Igen de azt akárhogy nézzük, ha 140 felett vagy az már nem lehet sok.ha csak a kort vesszük 14 évesen egyáltalán nem sok az.De nézz bele egy tükörbe, és nézd meg :) és ha dagadt vagy akkor tudni fogod, de attól még kajálj normálisan, ha meg nem, akkor örülj neki és ne szerénykedj h ,,Dagatd vagyok ühüüm" stb. mint egy epilepsziás .....hmm
És ha soknak látod magad ne szomorkodj, mert még nem vagy készen (ha érted mire gondolok) türelem és megnyúlsz majd és nem leszel olyan kövér.Ha meg meg vagy nyúlva akkor 56kg-val nem vagy dagadt.
Kedves 18:17-es nem akarlak megbántani,de aki nem ért hozzá ne is írjon ide. Nem epilepszia hanem ANOREXIA ;)
ÉS NEM 56KG HANEM 46KG,DE EZEN KÍVŰL MINDEN TÖKÉLETES VOLT XD 13 éves vagyok,nem tudom hányadik válaszoló voltam már
"Mi köze van a kilóknak a családfához?:D"
Még mindig jobb, mintha a természettudományok témakörbe írta volna. :D De ami ebben a témakörben megy újabban, az valami káosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!