20 éves lány vagyok, és 30 kg súlyfeleslegem van! Ugye még nem késő leadni?
Amíg eszedbejut, sosincs késő! ha 60 éves korodra jutna eszedbe, akkor is elkezdhetnéd a diétát.
Ez nincs korhoz kötve.
De ne vidd túlzásba, és legyél nagyon kitartó, én is nagyjából ennyitől szabadultam meg 15-18 között, és kínszenvedés volt számomra.
én 24 éves vagyok és én januárban határoztam el, hogy leadom a felesleget. 95ről indultam, most 82-83között vagyok. Még van sok hátra a kilókból, de nem fogom feladni. Most már az ad erőt, hogy már beleférek 40-42ruhákba, a korábbi 46-ról. Tudom, hogy 1hónap alatt kell lefogynom, mivel nem is ennyi idő alatt hiztam meg. Teljes életmódot váltottam. Fehér kenyéret már január óta nem ettem. Tudom mi a célom(60kg), és nem adom fel.
És semmikor sem késő, csak ne add fel! A hozzáálláson kell változtatni, és akkor minden sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!