Hogy lehet, hogy nem híztam vissza?
Szóval diétáztam, mozogtam napi 1 órát, és így lefogytam 70-ről 64 kilóra 1 hónap alatt (172cm vagyok, 60 kiló körül/alatt van a cél). Azután jött az érettségi, két hete folyamatosan zabálok. Tényleg nagyon durva, talán még a diétám előtt sem ettem ennyit. :D Napi 1-2 tábla csoki, 1-2 csomag chips, 400g szaloncukor vagy fél tepsi sütit simán benyomtam (azért nem mindenfélét egy nap :D) plussz még normális reggeli, a többi főétkezés nem mindig volt a szokásos, néha csak édesség, de az rengeteg... bár keveset aludtam, és stresszes volt az egész, kellett az energia. Nem is mozogtam.
És most felálltam a mérlegre reggel, így a vizsgák végén, gondolva, hogy most majd újult erővel visszafogyom, amit felhíztam, és folyatom a diétám... és dekára ugyanannyi vagyok, mint 2 hete. 1 hónap alatt fogyok 6 kilót, aztán 2 hét zaba után semmi nem jön vissza. Ennek van értelme???
Bár alapvetően megnyugtat, hogy nem kell csak zöldségeken élnem életem végéig... :D Meg az is, hogy ha ez így van, akkor nem lehet, hogy eddig koplaltam, mert akkor visszahíznám, ugye?
én 17 éves vagyok. nem vagyok elhízva de szeretnék leadni 3-4 kilót, már szépen haladtam is. aztán volt egy 3 napos osztálykirándulás ahol nem tudtam ellenállni, és viszonylag -de magamhoz képest mindenképp- sokat ettem, és én sem híztam semmit sem :)igaz hogy utána extra edzéssel büntettem magam és visszatértem a diétához egyből.
de ezzel csak annyit akarok mondani, hogy attól hogy pár nap "zabálás" után nem szalad fel semmi, ne bízd el magad, mert nem lehet a végtelenségig csinálni - gondolj csak bele, korábban nyilván ezért szaladtak fel rád azok a kilók amiktől most szeretnél megszabadulni. úgyhogy azt ajánlom hogy térj vissza a diétádhoz, ha eddig kibírtad ne menjen kárba az erőfeszítésed. és ha elérted az ideális súlyt utána is figyelj oda hogy mit eszel. akkor már nem lesz gond ha megkívánsz egy kis csokit vagy chipset, de mindent csak ésszel. :)
köszi a válaszokat. :)
és igen, vissza fogok térni a diétámhoz. :D mert még messze a cél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!