Erősítjük egymást a fogyókúrában?
én 81 kg vagyok és 15 kg-t akarok fogyni edzéssel, zöldségekben és gyümölcsökben gazdag, szénhidrátban és cukorban szegény étkezéssel.
Te?
168cm vagyok és 85 kg..
szeretnék 65 lenni..talán sikerül..este 5 után nem eszem..
akkor hasonló céljaink vannak, hasonló "kaliberünk" is. ezért lehet hasznos ez a kis toic, ahol napról napra beszámolhatunk egymásnak az eredményeinkről.
én pl. most azt csináltam, hogy 20 percet aerobikoztam a kedvenc klippemre: Selena Gomez: Naturally
nagyon jól esett. arra gondolok, hogy minél véknyabb leszek, annál többet fogok bírni aerobikozni, és természetesen annál jobban fogok kinézni.
szerintem, ha egymásnak beszámolunk itt,, hogy mit sikerült aznap elérni, akkor jobban fog menni mindannyiónknak. pl. "Tök jó , 5 után nem ettem semmit tegnap " és majd mindannyian törekszünk arra, hogy ezt kiírhassuk, mert tudjuk, hogy megtettük. szerintem ennek nagyon nagy motiváló ereje van. nos lányok? benne vagytok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!