Kéne egy csoportfotó a strandon a fogyis hozzáértőkről nem?
Olyan kíváncsi lennék, hogy akik itt írják a kapitális ökörségeket, és esküdnek rá, hogy de jó, hogy vajon ők, hogy néznek ki?
Mert hiába írjuk itt le néhány százszor, hogy megfelelő fehérjebevitel, jó szénhidrátok, sok folyadék, napi 5-6 kis étkezés stb. mindig vannak akik jönnek a hülyeséggel:
Ne egyél 6 után, ne reggelizz, hasazz hogy fogyj, káposztadiéta, 90 napos, femina, harmonet, ilyen bogyó, olyan hoodia, adipex, edd amit eddig csak felezd meg, gyümölcsnap, víznap, böjt, hájrázó öv, zsírt alakítsd izommá...
És még sorolhatnám.
Úgy megnéznék azért ezekről az emberekről egyszer egy strandon készült csoport képet... és mellette magunkról akik meg szajkózzuk az életmódváltást és szorgalmazzuk az egészséges táplálkozás elsajátítását...
Szerintem érdekes lenne a kontraszt...
Na mindegy, ez csak álom marad :)
Lehet igazad van.De szerintem ez a 6 óra utáni evés nem hülyeség.
Este már legyengül az emésztés vagy hogy mondjam.Nem lehet annak elmagyarázni akinek el van könyvelve egy hülyeség...hiába magyarázom.Hidd el h. sokkal többet hízol hogyha este 10-kor eszel.-.-
"Szerintem meg a csirkemellből és a sovány túróból van jó fehérjém, a rizsből jó szénhidrátom, a gyümölcsből és zöldségből sok vitaminom, és ez így jobb, mintha minden sz@rból ennék egy kicsit."
Biztos megunnám ezeket enni mindig, pláne, hogy a rizset ki nem állhatom. :D
Amúgy szerintem épp fizetni sem bírnám főleg télen annyi gyümölcsöt-zöldséget amennyit megennék(pl dinnye), és gondolom a csirkemell sem olcsó.
Igazából nem a témához kapcsolódik, csak eszembe jutott, hogy, ha akarnám sem tudnám ezeket enni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!