Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kéne egy csoportfotó a strando...

Kéne egy csoportfotó a strandon a fogyis hozzáértőkről nem?

Figyelt kérdés

Olyan kíváncsi lennék, hogy akik itt írják a kapitális ökörségeket, és esküdnek rá, hogy de jó, hogy vajon ők, hogy néznek ki?

Mert hiába írjuk itt le néhány százszor, hogy megfelelő fehérjebevitel, jó szénhidrátok, sok folyadék, napi 5-6 kis étkezés stb. mindig vannak akik jönnek a hülyeséggel:

Ne egyél 6 után, ne reggelizz, hasazz hogy fogyj, káposztadiéta, 90 napos, femina, harmonet, ilyen bogyó, olyan hoodia, adipex, edd amit eddig csak felezd meg, gyümölcsnap, víznap, böjt, hájrázó öv, zsírt alakítsd izommá...

És még sorolhatnám.

Úgy megnéznék azért ezekről az emberekről egyszer egy strandon készült csoport képet... és mellette magunkról akik meg szajkózzuk az életmódváltást és szorgalmazzuk az egészséges táplálkozás elsajátítását...

Szerintem érdekes lenne a kontraszt...

Na mindegy, ez csak álom marad :)

2011. máj. 5. 12:57
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
aztán okt 23-án abbahagytam :-DDDD
2011. máj. 5. 18:34
 52/57 Bányai Károly ***** válasza:
Ez volt a baj! :-) Végig kellett volna csinálni, akkor kiderült volna, hogy nincs is jobb annál. És még mindig vannak akik csinálják. El sem hiszem.
2011. máj. 5. 18:37
 53/57 anonim ***** válasza:
nem akartam megdögölni :-DDD... főleg nem pusztán kíváncsiságból :-D... egyébként pont ugyanazok a "mellékhatások" jöttek elő mint sok másik csodakűránál... fejfájás, szédülés koncentráció zavar gyengeség ingerlékenység... hiába mondják hogy az sokkal jobb mert annyit eszel amennyit akarsz és nem koplalsz, pont olyan érzés volt mint egy nap semmi evés után. egyébként nekünk a dietetika tanár mondott mindenféle ilyesmit és a szakember is elég hm hogyismondjam kétségeket fűzött az összes ilyenhez, bár egyikhez másikhoz hozzáfűzte hogy tényleg fogyaszt. mi meg mint jó diákok kipróbáltunk 1-2-t de ez az "atkins hatás megdöbbentett" csinálja végig az akinek két anyja van kb :-DDD
2011. máj. 5. 18:41
 54/57 Bányai Károly ***** válasza:
Ezek szerint sokaknak van két mamája.
2011. máj. 5. 18:56
 55/57 anonim ***** válasza:

Lehet igazad van.De szerintem ez a 6 óra utáni evés nem hülyeség.

Este már legyengül az emésztés vagy hogy mondjam.Nem lehet annak elmagyarázni akinek el van könyvelve egy hülyeség...hiába magyarázom.Hidd el h. sokkal többet hízol hogyha este 10-kor eszel.-.-

2011. máj. 5. 19:20
 56/57 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg a csirkemellből és a sovány túróból van jó fehérjém, a rizsből jó szénhidrátom, a gyümölcsből és zöldségből sok vitaminom, és ez így jobb, mintha minden sz@rból ennék egy kicsit."

Biztos megunnám ezeket enni mindig, pláne, hogy a rizset ki nem állhatom. :D

Amúgy szerintem épp fizetni sem bírnám főleg télen annyi gyümölcsöt-zöldséget amennyit megennék(pl dinnye), és gondolom a csirkemell sem olcsó.

Igazából nem a témához kapcsolódik, csak eszembe jutott, hogy, ha akarnám sem tudnám ezeket enni.

2011. máj. 6. 22:10
 57/57 anonim ***** válasza:
Nem kell sok gyümölcsöt enni, hanem kell venni egy vitamin-ásványanyag kiegészítőt és meg van oldva sokkal olcsóbban nagyobb dózis.
2011. máj. 7. 13:16
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!