Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A virsli hízlal vagy nem?...

A virsli hízlal vagy nem? Mennyire ha igen?

Figyelt kérdés
a barátom azt mondja, hogy főként szója van benne, de szerintem pedig főként hús. Fogyokúrakor ehetek virslit? mennyire hízlal? vagy hízlal egyáltalán?
2011. máj. 4. 09:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A virslibe ki tudja mi van./Jobb nem tudni/ a mustar is egy kotyvalek.Ajanlok zoldsegeket es gyumolcsot.
2011. máj. 4. 10:30
 12/18 A kérdező kommentje:
azt is eszek, de ha minden nap ugyanazt eszik az ember, akkor megunja, ezért érdeklődöm
2011. máj. 4. 10:39
 13/18 anonim ***** válasza:

ez baromság... a csokit senki nem unja meg?

aki virslit eszik, ne csodálkozzon, ha nem fogy le. 95 kalória, ok. nem sok. de ebből csak 40 kalória származik proteinből, a maradék 55 kalória zsír. a mustárban van egy teáskanál cukor, nemsok, ez kb 10g szacharóz. 40 kalória. és persze a virslihez nem eszel kenyeret, mi? csak egy vékonykát... 50g (ekkora egy szem zsemle), abban van 25 g ch (100kcal). nem is az a gáz, hogy ennyi kalória van bennük, hanem az, hogy csupa szemét forrásból. húspép, cukor, fehérliszt...

A virsli szar, mert kevés benne a protein, sok benne a zsír, azonkívül csak mustárral, meg kenyérrel finom, ami pluszba egy csomó ch, vagyis egy diétás merénylet lesz a virslizésből.

ahelyett, hogy vennél csirkemellfilét (feleanyiért, mint a legolcsóbb ehető virsli ára), megfűszereznéd, és grillezve megennéd, egy kevés rizzsel, krumplival, zöldségekkel. olcsóbb, jobb, finomabb. változatosabb is (fűszerezés)

2011. máj. 4. 17:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Na hat en a 10.30-as voltam......Nem tudtam ilyen jol megfogalmazni mint az utolso valaszolo. Teljes mertekben igaza van!!!!
2011. máj. 4. 17:25
 15/18 A kérdező kommentje:
nem, nem eszek hozzá keyneret, csak puffasztott rizst.
2011. máj. 5. 06:22
 16/18 A kérdező kommentje:
és csirkemellet is eszek, az a napi ebédem:)
2011. máj. 5. 06:23
 17/18 anonim ***** válasza:

"aki virslit eszik, ne csodálkozzon, ha nem fogy le."

Ezzel azért nem értek egyet, mert gyakorlatilag mindent lehet enni, csak nem állandóan azt, és mértékkel.

Heti 1-2x ha megeszik vki 100 g-ot, nem hiszem, hogy gátolja a fogyást.

Csokit is lehet enni, csak nem táblaszámra, és nem naponta (bár ha elfér a többi kajája mellett, akkor akár naponta is. Én nem minden nap eszek, de szoktam.)

2011. máj. 5. 09:54
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó:)
2011. máj. 5. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!