A virsli hízlal vagy nem? Mennyire ha igen?
Baromfivirsli nem hízlal, azt nyugodtan eheted.
A sertésvirsliben legalább 3x annyi zsír van, azt inkább kerüld.
egyikse, főként ipari szalonna van benne (maradék zsírfecnik ledarálva) tesznek mellé egy kis szóját, hogy legyen benne némi protein (így is feleannyi van benne, mint a húsban), meg egy kevés húst, hogy hússzerű íze legyen.
de baromi nehéz ám odamenni az áruházban a felvágottpulthoz, megnézni, hogy mi az összetétele a virslinek... Aztán azt megvenni, amelyikben nincs szója, meg húspép, meg ipari szalonna. De ha sima hús is, akkoris lehet (tuti) hogy az állat legolcsóbb részéből csinálták (vagyis a legzsírosabból)
ezek után rádbízom, hogy megeszed-e.
Legtöbb csomagoláson van tápértéktáblázat, amin meg lehet nézni, ebből kiindulva írtam, mert múltkor vettem.
(A sz@r fajtákat nem is lehet megenni, mert ehetetlen. De a jobb minőségűben azért nincs olyan sok sz@r, a kcal értéke meg kb olyan volt, hogy 100 g-ban van 95 kcal, az azért nem olyan sok sztem.)
Gondolom, 4 db-nál többet te sem eszel meg egyszerre.
Vegyél kis csomagolásút inkább, kb 200 ft-ért 4-5 db-ot, (Orsi, Sága...), ezek nem szarok, mint a Tesco-ban az 1 kg 400 vagy hány ft-ért... Úgyse eszel minden nap virslit, nem?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!