Kb 157 cm vagyok és 56kg. Ez sok?
Figyelt kérdés
L/16
annyira nem látszik meg rajtam, csak a hasamon egy picit, de szinte az is csak bőr. hogy lehetne azt onnan leadni? vagy mit kezdjek vele hogy ne látszódjon?:/
2011. máj. 3. 21:16
1/17 anonim válasza:
egyáltalán nem sok szerintem...szerintem ez teljesen normális testsúly!
2/17 anonim válasza:
szerintem ehhez a magassághoz ez kicsit sok. kezdj el rendszeresen mozogni,és akkor nem lesz gond!:)
4/17 anonim válasza:
Ha erős csontozatú vagy, és izmos, akkor szupi.
Ha jó része zsír, akkor sportolj.
6/17 anonim válasza:
Egy picit sok, de nem vagy túlsúlyos. Csak pár kilót kéne ledobnod, azt is mozgással, meg helyes étkezéssel.
7/17 anonim válasza:
én is 56 kg vagyok, de 176 centi, pontjó
8/17 anonim válasza:
ha a "felesleg" izom, akkor okés, ha zsír, akkor fogynod kéne. de miért kérdezel ilyet? te látod magad, és ezt nem számokban kell nézni. tudod: tükör.
9/17 A kérdező kommentje:
a tükörben kövérnek látom magam ^^
az emberek körülöttem általában azt mondják hogy "formás" vagyok.. de a hasammal nem tudok mit kezdeni.
van valami fogyókúra hogy az a "bőr" feszes legyen?
2011. máj. 3. 23:00
10/17 anonim válasza:
csak kicsit izmosítani akarod a hasad vagy hájas? ha hájas, akkor biciklizz vagy fuss, égesd a zsírt, ha formálni akarod csak, akkor hasizom gyakorlatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!