Milyen mozgást tudtok javasolni?
Szeretnék ebbe a májusi hónapban minél többet leadni. A problémás területet láthatjátok:
Mit tudtok javasolni??
Milyen mozgást és milyen rendszerességgel?? (1 hónapon át)
Szerintem nem nagyon kell fogynod, max 3-4 kg-t, inkább formásítanod kellene, hogy ne legyél ilyen puha. a futás mindenképpen jót tesz, heti 2-3x 40 perceket, de lassan, vagy kocogva, és mellé én csinálnék a helyedben minden másnap réka/alexandra alakformáló tornát különösen hasra és combra. (de fenékre se árt:) 1 hónap alatt szép változást lehet elérni, csak ne a mérleget figyeld, mert az nem mutatja, hogy izom vagy zsír van rajtad. inkább mérd magad centivel.
arra még számíts, hogy hiába csinálod ezeket, ha naponta betolsz szép pizzákat meg pörkölteket. a kajálást vissza kell fogni, a szemetet kiszórni, de nem szabad koplalni!
ma 10:34 vagyok
spinninget is kipróbálhatod, és akkor legalább edző figyel rád, hogy jól csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!