Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van mindenki oda a...

Miért van mindenki oda a bodybuilder.hu-ért?

Figyelt kérdés
nézegetem a mintaétrendeket, és furcsállom... szerintetek egészséges, ha valakinek minden étkezése csirkemellből és rizsből/brokkoliból áll?
2011. máj. 2. 18:45
 1/10 anonim válasza:
nem tudom, hogy egészséges-e, de egy pár nap után már a f...om kilenne a sok brokkolitól meg a rizstől
2011. máj. 2. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Mivel ez a leghatásosabb.

ez az oldal azoknak szól,akik keményen csinálják az alakformálást. Ha csak kicsit fogyni akarsz,akkor ez az oldal nem neked való.

De a legkompletten információs forrás olyanoknak,a kik komolyan akarják csinálni. Nem kötelező

2011. máj. 2. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne egészséges? Nem csak brokkolit, hanem rengeteg zöldséget esznek, figyelnek a rostbevitelre. Emellett pedig pluszban gondoskodnak a vitaminpótlásról is. Szerinted kérdező, mégis mi az egészséges? Aki például a hagyományos magyar konyha szerint étkezik, vagy állandóan kenyeret és tésztát zabál, az egészségesebben kajál?
2011. máj. 2. 19:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Nagyon jó kis diéták vannak ott.És igen,egészséges.

Csak ugye ebben a rovatban a kérdezők többsége jobban hallgat a szomszéd 100 kilós néni tanácsaira,meg a nők lapja ötleteire,mint egy olyan emberre,akinek a teste az elért formája az egyértelmű válasz minden táplálkozással,edzéssel kapcsolatos kérdésére.

2011. máj. 3. 01:06
 5/10 A kérdező kommentje:

1. engem ne oltson itt senki, mert meg mertem kérdőjelezni azt az oldalt. semmit nem tudtok rólam, egy szóval se mondtam, hogy én a nők lapjára és a 100 kilós szomszéd nénire hallgatok.

2. arra próbáltam célozni, hogy eléggé egysíkúnak tűnik, ha valaki minden nap csak ezeket az ételeket eszi.

2011. máj. 3. 11:14
 6/10 A kérdező kommentje:
és magyar konyhát, kenyeret meg tésztát sem említettem...
2011. máj. 3. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem, nem egészséges :)

Ebből a valóban egysíkú étrendből sok minden kimarad, amire a szervezetednek szüksége volna. Ezt pótolják a testépítők más dolgokkal, porokkal, italokkal, turmixokkal, meg még ki tudja mikkel. De közel sem az egészség a céljuk, hanem a testépítés, izomnövelés. Legalábbis ezen az oldalon.

Körülbelül ugyanannyira egészséges, mint az említett állandó magyar koszt, csak ez meg az érem teljesen másik oldala. Mondhatnánk úgy is, hogy a két véglet; a nők lapja diéták és a bodybuilder diéták. Aki valóban egészségesen akar élni, annak meg kell találnia a középutat.

2011. máj. 24. 09:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, kíváncsian várom, hogy szerinted mi akkor az egészséges. Komolyan érdekelne!
2011. máj. 24. 09:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy szerintem mi az egészséges, hanem, hogy azok találják el a megfelelő étkezést, akik az EGÉSZSÉGES táplálkozásra esküsznek. Márpedig azok sem a bodybuilder oldalon, sem a nők lapjás oldalakon nem fogják megtalálni a választ.

Nekem semmi bajom az alakommal, nem akarok fogyni sem, nem akarok bazi nagy izmokat sem, szálkákat sem, és nem vagyok megrögzött "egészséges életmód"-hívő sem. Szóval én nem foglalkozok a témával :)

De az sem egészséges, hogy igyál meg egy nap 1 liter kávét, és mellé csak diétás kajákat egyél - mint pl. nők lapja oldalakon; az sem, hogy csirkét egyél rizzsel, a többit vidd be por meg tabletta meg ilyen-olyan formában - mint a bodybuilder oldalakon.

2011. máj. 24. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nos, mivel te magad mondod, hogy nem érdekel az egészséges életmód, igazából nem hiszem, hogy reálisan meg tudod ítélni a kérdést. Egyébként meg a csirkehús és a rizs egy alapkő, amit számos alternatívával lehet pótolni (halak, túró, tojás, pulyka, marhahús, hüvelyesek, burgonya, durumtészta, teljes kiőrlésű kenyér, zabpehely, köles, quinoa, plusz ugyebár a rengeteg zöldség...), és pótolnak is. Arról ők nem tehetnek, hogy a laikusok túl hülyék ahhoz, hogy megfelelő arányban, a megfelelő tápanyagokkal helyettesítsék a megadott élelmiszereket.
2011. máj. 24. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!