Miért van mindenki oda a bodybuilder.hu-ért?
Mivel ez a leghatásosabb.
ez az oldal azoknak szól,akik keményen csinálják az alakformálást. Ha csak kicsit fogyni akarsz,akkor ez az oldal nem neked való.
De a legkompletten információs forrás olyanoknak,a kik komolyan akarják csinálni. Nem kötelező
Nagyon jó kis diéták vannak ott.És igen,egészséges.
Csak ugye ebben a rovatban a kérdezők többsége jobban hallgat a szomszéd 100 kilós néni tanácsaira,meg a nők lapja ötleteire,mint egy olyan emberre,akinek a teste az elért formája az egyértelmű válasz minden táplálkozással,edzéssel kapcsolatos kérdésére.
1. engem ne oltson itt senki, mert meg mertem kérdőjelezni azt az oldalt. semmit nem tudtok rólam, egy szóval se mondtam, hogy én a nők lapjára és a 100 kilós szomszéd nénire hallgatok.
2. arra próbáltam célozni, hogy eléggé egysíkúnak tűnik, ha valaki minden nap csak ezeket az ételeket eszi.
Nem, nem egészséges :)
Ebből a valóban egysíkú étrendből sok minden kimarad, amire a szervezetednek szüksége volna. Ezt pótolják a testépítők más dolgokkal, porokkal, italokkal, turmixokkal, meg még ki tudja mikkel. De közel sem az egészség a céljuk, hanem a testépítés, izomnövelés. Legalábbis ezen az oldalon.
Körülbelül ugyanannyira egészséges, mint az említett állandó magyar koszt, csak ez meg az érem teljesen másik oldala. Mondhatnánk úgy is, hogy a két véglet; a nők lapja diéták és a bodybuilder diéták. Aki valóban egészségesen akar élni, annak meg kell találnia a középutat.
Nem az a kérdés, hogy szerintem mi az egészséges, hanem, hogy azok találják el a megfelelő étkezést, akik az EGÉSZSÉGES táplálkozásra esküsznek. Márpedig azok sem a bodybuilder oldalon, sem a nők lapjás oldalakon nem fogják megtalálni a választ.
Nekem semmi bajom az alakommal, nem akarok fogyni sem, nem akarok bazi nagy izmokat sem, szálkákat sem, és nem vagyok megrögzött "egészséges életmód"-hívő sem. Szóval én nem foglalkozok a témával :)
De az sem egészséges, hogy igyál meg egy nap 1 liter kávét, és mellé csak diétás kajákat egyél - mint pl. nők lapja oldalakon; az sem, hogy csirkét egyél rizzsel, a többit vidd be por meg tabletta meg ilyen-olyan formában - mint a bodybuilder oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!