Ha egészséges fogok étkezni (bőv. Lent) és mellé ennyit sportolok, akkor sikerülni fog?
Az egészséges étkezést úgy gondoltam,hogy napi 5x-6x ennék. Több gyümölcsöt,zöldséget. Napi 2-2,5 l víz. Ha néha becsúszik egy-egy szelet süti,abból sem csinálnék nagy gondot(pl.hetente egyszer). Csak keveset szeretnék fogyni,kb. 3-4 kilót,inkább formálódni szeretnék. Kicsit narancsbőrös a combom,azt szeretném eltűntetni.
Sportot meg úgy képzeltem el,hogy heti 2x 1,5 óra tenisz, 1x futás(30-40 perc), 1x biciklizés szabadban(50-60 km), 1x konditerem(erősítő gyakorlatok) és 1x 1 óra floorball.
Hát úgy gondoltam,hogy reggelire valamilyen szenvics vagy natúr müzli tejjel,tízóraira gyümölcs,ebéd az változó,főleg csirkemell vmilyen zöldséggel vagy saláta,uzsonnára joghurt vagy gyümölcs,vacsira pedig az ebéd másik fele.
Akkor hogyan tűntethetném el a narancsbőröm?
a narancsbőrt eltüntetni a legnehezebb dolog. van akinek anorexiásan is megmarad :/ ez sajna genetika
de ha sokat iszol elvileg enyhül
Sok mozgás, egészséges étkezés, sok víz - ezek meghozzák a hatásukat, de csak idővel, úgyhogy csináld lelkesen, de ne úgy állj hozzá, hogy nyáron már nem lesz narancsbőröd.
A Rossmannban kapható Dr.Kelen-féle Fitnes figure 2 in 1 anticellulit- és karcsúsító gél, nekem a fenti dolgokkal párosítva segített, de nem pár hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!