Adnátok tanácsot? 5kg mínusszal is megelégednék.
66-68 kg között vagyok, már régóta..25 éves vagyok, 165 magas. Szóval ez a kg régóta stabil. Leszeretnék adni belőle. 1 Hónapja oda figyelek az étkezésemre, itt nem komoly diétára gondolok, hanem: édességek/űditők megvonása, estére nem eszem.
Zumbára is kezdtem járni. Komoly diétára sajnos nem tudok átállni, mivel imádok enni..Szóval persze, arra figyelek h kevesebbet egyek. 1 hónapja persze nem is méretkeztem..Nem is akarok júniusig, hogy lássam az eredményt.
Kérdésem, hogy ennyivel sikerülne leadni 5 kg júniusig?
Mozgás eddig nem volt az életemben, most van a zumba, hetente 2x. Na meg persze kezdtem biciklizni is járni. Szóval remélem, hogy csak lesz valami látszata, szerintetek?
Menni fog, ne aggódj, 5 kg nem sok ha odafigyelsz magadra!
Esetleg próbáld ki, hogy evés előtt megiszol egy nagy pohár vizet, illetve mindig mikor éhséget érzel, iszol egy pohárral, mert ha az ember nem figyel oda, akkor gyakran a szomjúságot is éhségingernek érzi míg túl erős nem lesz a szomjúság, ez bizonyított pszichológiai tény. Ivás után várj 10-20 percet és akkor figyeld meg, hogy éhséget érzel-e még.
És ha bejön a zumba, akkor esetleg otthon is örömtáncolhatnál alkalmanként amikor csak kedved szottyan rá, ez is sok-sok kalóriát eléget ám és még felszabadító érzés is :-)
Köszi!!! Igen szoktam ezt is csinálni, hogy megiszom egy nagy pohár vizet, csak felejtem el :)
De mostantól nem fogom elfelejten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!