Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit, hogyan és mennyi idő...

Mennyit, hogyan és mennyi idő alatt fogytál?

Figyelt kérdés

Magasság, régi és új kilók, idő és módszer, F/N.

Minden érdekel :-)

2011. ápr. 28. 07:55
 1/9 anonim válasza:
68%

172 cm vagyok, jelenleg 68 kg. (nő, 21 éves) márc. 28-án kezdtem el "fogyózni", akkor 74 kg voltam.

Vettem egy aerobik bérletet és hetente 4-5 alkalommal jártam edzésekre.

Most tartok az ötödik hétnél...remélem még ugyanennyi idő, és végre elérem a kitűzött célom.

Az étkezésnél különösebben nem követtem semmiféle diétát, amit megkívántam megettem, de többnyire igyekeztem este 5-6 óra után semmit sem fogyasztani.

2011. ápr. 28. 08:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve, 18 éves koromban februárban kezdtem el fogyózni akkori súlyom: 85kg, 165 cm-hez. Nyár végére 65 kg lettem, onnantól kezdve az életem egy nagy fogyókúra, de azt még nem tudtam elérni soha, hogy 60 alá menjek. Egyszerűen ott megállok.A módszer?Kezdetben eléggé egészségtelen, koplalás,majd szűztea napi 2x. Az a kevés is kijött belőlem 5 órán belül. Nagyon elszánt voltam. Később ezzel felhagytam, elkezdtem naponta kocogni, 4-5km-t, sokkal jobban tetszettem magamnak,teljesen megváltozott a testalkatom, izmosabb lettem, nem voltam olyan löttyedt,mint mikor "csak" koplaltam. Most 22 vagyok, ismét fogyókúrán. Már nem megy olyan könnyen. célom -6kg, így 60lennék.
2011. ápr. 28. 08:19
 3/9 anonim válasza:
176, 100->74, 8 hónap, visszafogtam a kajálást, F :D
2011. ápr. 28. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:

185cm 125kg-->88kg4hónap!!!!!

elmentem dolgozni.20F

2011. ápr. 28. 08:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

tavaly júni közepén megelégeltem a testemet!! 89kg 165 magas voltam.(pajzsmirigy alulműködésem van)

napi ötszöri kevés étkezésre váltottam, elhagytam a zsírt, cukrot, lisztet, ha mégis ettem kenyeret, tésztát stb azt csak teljes kiőrlésű lisztből és délután 3 ig. nekiálltam mozogni, megittam napi 4-6 liter vizet. soha nem voltam éhes, nagyon jó volt a közérzetem, a sport is egyre jobban ment.

Na és az eredmény: szeptember elején 68 kg voltam és további 5 kg lement még az ősszel!

26kg mínusz

kb egy kiló jött vissza, de ez betudható a télnek, most jön a nyár, megint nekiálltam, még egy 6-8kgtól szeretnék megszabadulni.

2011. ápr. 28. 08:47
 6/9 anonim ***** válasza:

12 kilót 76-ról 64kg (182cm)

13 nap alatt , egésznapos síelés minimális pihenőidőkkel. 18 évesen.

2011. ápr. 28. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
165 cm, 75-ről 60-ra, N. Kb 4-5 hónap volt, de még mindig azon vagyok, hogy alakítsam a testem. A módszer egyszerű: napi ötszöri étkezés (3óránkénti kajálás), ch és fehérje megfelelő arányban, zsírbevitel is van (zsírban oldódó vitaminok miatt nem ártana erre is figyelni másoknak is). Heti 3-5 edzés attól függően, mennyi időm van, de a heti 3at mindig betartom. Ne csak az érdekeljen, hogy hány kg mennyi idő alatt ment le az emberről, hanem alaposan gondold át, hogy pl az éhezéssel leadott x kg vajon hányad része zsír valóban... mert nagyrészt biztosan, hogy csak víz és izom. Nekem nagyon fontos, hogy tényleg a felesleges zsírtól szabaduljak meg :).
2011. ápr. 28. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:

163 cm, N, 2 hónap alatt 63kg-ról 58kg, lassan de biztosan :)

Módszer egyszerű volt és a maradék 5kiló leadásáig maradok ennél: diétás étrend (napi ötszöri étkezés, min. 3 liter mentes víz, rengeteg fehérje, zöldség, gyümölcs, csirke, hal, napi 1600kcal, teljes kiőrlésű pékáruk, kevesebb ch, semmi édesség, semmi cukros lötty, semmi gyors kaja) + sok mozgás (min. 2 naponta biciklizés, heti 3-4 aerobic)

2011. ápr. 28. 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:
hm
2011. máj. 23. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!