Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek mi volt a motivációja,...

Kinek mi volt a motivációja, amikor elkezdett diétázni és mozogni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A divatos ruhák és a magas szárú, csinos csizmák.

Szerencsére mindenkinek megfelelek így, csak magamnak nem.

2011. ápr. 27. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a húgom lánya, hogy kezdek hasonlitani az anyjára (aki 20 kg-mal több, mint én)
2011. ápr. 27. 19:36
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
Heh, amikor a bátyám, aki egy műveletlen, iskolázatlan, tanulatlan, tudatlan, faragatlan, kulturálatlan, civilizálatlan, elmaradott, barbár, modortalan, tuskó, ignoráns, tahó, tapló paaraszt azt mondta amikor 163 cm és 50 kg voltam, hogy fogyózzak és mindig elvette tőlem a kaját. Na, ebből lett az hogy most 37 kg vagyok és gyűlölök ránézni az ételre is. Hogy puusztulna meg a roohadék..
2011. ápr. 27. 19:44
 4/12 A kérdező kommentje:
19:44 szerintem menj pszichológushoz, 37 kg már nagyon nem játék, beteges!
2011. ápr. 27. 19:46
 5/12 anonim ***** válasza:
8%
Engem az, hogy 169 cm-esen és 57 kilósan gyűlöltem a testem. Lefogytam 11-12kg-ot és akkor sem lett jobb...
2011. ápr. 27. 19:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Áh, tudom én is, nem segítene rajtam a mókus.

Csak még nehéz rávennem magam arra, hogy egyek. De nem sokára meg lesz az is: DD

2011. ápr. 27. 19:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Engem a környezetem motivál, a férfiak és a nők. Mikor elkezdtem a diétát 80 kg voltam a 170 cm-emhez, de ettől függetlenül nekem tetszett a testem, mert nőies alakom van, és akkor is rengeteg bókot kaptam a férfiaktól. Jelenleg 73 kg vagyok, és méginkább elégedett vagyok magammal, igaz nem udvarolnak jobban körbe a férfiak, mint előtte.:)

A célom a 62-63 kg, szerintem nekem az lenne az ideális, nem akarok jobban lefogyni, pláne nem 60 alá, mert akkor nem lenne mellem, fenekem, és azt tuti nem adom!!!

Szóval engem a sóvárgó férfi és az irigy nő tekintetek motiválnak.:)

2011. ápr. 27. 21:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Az hogy a szüleim minden egyes percben azt mondták hogy ne egyek olyan sokat és hogy már ez nem husi hanem háj, és hogy irigyeltem azokat a lányokat akik rövid szoknyában járhatak és nem volt olyan husos comjuk mint nekem, ja, és hogy azt hitte a kis öcsém hogy terhes vagyok, amugy 165 cm-rel és 65 kg-mal kezdtem
2011. ápr. 27. 22:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a motivációm, hogy úgy néztem ki, mint egy telesz@rt zokni.
2011. ápr. 28. 01:33
 10/12 marcsika84 válasza:
100%
Szia4 Én kb.3-4 honapja kezdtem el fogyozni,Semmi extra!Nem eszem annyit és kész,ezzel 15kg-ot fogytam.De még mindig nagyon sok vagyok mosst vagyok 100 kg,és 169cm.Most fogom elkezdeni az esti futást.Nekem az a motiváciom hogy az unokatestvérem aki 117kg volt 8honapja most kerek 80jg.Semmi fogyasztoszert nem használ csak nem eszik annyit mint előtte és minden este egy félorát kocog.És megvalom nagyon jol néz ki és én pedig irigy vagyok .Ha valami kérdésed van nyugodtan irj!
2011. ápr. 28. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!