Az ugrókötél mit edz?
Figyelt kérdés
A combom kicsit vastag,a tél alatt feljött egy pár kiló :/ azóta nem nagyon sikerült leadnom.A hasamon is vannak hurkák ha leülök egy vagy kettő van,de ne úgy képzeljétek el,hogy ilyen kis picikék hanem elég kis vaskosak.Ha minden nap ugrókötelezek egy órát,persze nem egyfolytában akkor sikerülne?2011. ápr. 26. 21:30
1/7 anonim válasza:
Ugrálókötél a vádlira hat a legjobban.
2/7 anonim válasza:
Az ugrálókötelezéstől semmi nem fog változni. Zsírt leadni szigorú diétával lehet, meg futással, sétával, bringázással.
3/7 anonim válasza:
Már nem azért a 10 fillérért, de az első két válaszoló még biztos nem ugrókötelezett! Nos én eleinte 10 percet ugráltam végül eljutottam 25 percig naponta. Eredmény: feszes comb, lapos has + egy negatív mensi kimaradás és megsúgom olyan szigorú diétát se tartottam, mert minden nap volt egy kis csoki, de sose kajáltam úgy be, h már fájt a hasam! Szóval vágj bele nyugodtan!
4/7 anonim válasza:
13.55 azért fogytál, mert másképpen kajáltál. Ha ugyanúgy csináltad volna, mint előtte, akkor nem változott volna semmi. 10 perc ugribugri egy 50-60 kilós nőnél 30-40kcal-t éget. Ez semmi.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszokat :/
Már tegnap belekezdtem az ugrókötelezésbe,nem sokáig bírtam,nagyon rég nem csináltam,de majd belejövök :)
Rosszat biztos nem fog tenni :D
Persze nem úgy gondoltam,hogy ugrálok egy félórát,egy órát és utána megyek megeszek egy lovat :D este 5 után nem ennék már,ha meg netán éhes lennék akkor valami kis gyümölcsöt vagy valami zöldséget :)
2011. ápr. 27. 15:53
6/7 anonim válasza:
Az este 5-6 után nem evés butaság, és pont, hogy nem gyümölcsöt kéne enni. De ezt már leírtuk itt 100-an 1000-szer.
7/7 A kérdező kommentje:
Oké :)
2011. ápr. 27. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!