Ez a diéta sport mellett szerintetek mennyi idő alatt szabadít meg 10-15 kg-tól?
Minden reggel 1 gyümölcsjoghurt+1 adag müzli, tízóraira 1 szendvics, délután 4-5 fele főzelék, vagy valami főtt kaja?
És ez kb. naponta hány kcal? Amúgy nem vagyok duci, csak ennyit szeretnék lefogyni, mert magamhoz képest meg vagyok hízva, és úgy érezném jól magam. Köszi a válaszokat!
már nem azért de ha van rajtad 15 kg felesleg, akkor hogy lehetsz "nem duci"?
gyümölcsjoghurt, müzli-> cukor, nemhogy fogyaszt, hanem hizlal
szendics, jó ha teljes kiőrlésű
DÉLBEN egyél főttkaját, de nem (!) mindegy hogy mit, csak főtt legyen.. kerüld a zsíros ételeket, sósat, stb.
uzsonnázz, és vacsorázz, uzsira mondjuk sovány johurt puffasztott rizzsel vagy abonettel, valamilyen gyümölcs.
vacsira pedig saláta, túró, hal.
vacsira már ne egyél szénhidrátot..
a hizlaló ételeket (finomított szénhidrát, csoki, cukor, liszt , édes innivalók) kerüld.
naponta futás, torna, bicikli.
johurt= cukor!!
szendvics= liszt!!
A két legnagyobb ellenség! Ezeket helyettesítsed más, jó minőségű szénhidráttal, pl. reggelire zabpehely és rendes gyümölcs (kivéve banán, szőlő), szendvics helyett pufirizs (de ne sok).
Délután sok fehérjét egyél (fehér húsok, tojásfehérje, stb.)
De a legjobb, ha kiszámolod a kalóriaszükségletedet és annál olyan 500 kcal-al kevesebbet eszel/nap és emellé napi 1 óra sport.
15 kg, ha fiatal vagy, nagyjából 4 hónap alatt menne le tökéletes diétával.
pont ugyanebben a helyzetben vagyok:o 175 cm/59 kg
(83/ 66/92 ), felkeresett egy modellugynokseg, bementem hozzajuk, es
azt mondtak, hogy 50- 52 kg-ra le kell fogynom.. te jutottal mar
valamire? :) en most probalok 1000 kcal-t enni (reggeli: 2- 3 kanal
muzli tejjel tizorai: egy szendvics rozskenyerbol ebed/vacsora : egy tal
fott etel) es naponta futni 30 percet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!