Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na jó, nem tudom hova tenni a...

Na jó, nem tudom hova tenni a dolgot, hogy van ez?

Figyelt kérdés

Szóval itt kb, mindenhol azt látom,hogy mindenkinek azt mondják,hogy" juujj de csonti vagy,hízzál,az a jó ha egy lánynak van popsija,melle,meg van mit fogni rajta",na de az életben ez annyira nincs így.:O Azt látom,hogy tökmindegy milyen egy lány arca,ha vékony,akkor népszerű,meg akkor jócsaj.

Csak én vagyok így ezzel?? :O

2011. ápr. 22. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
A kisugárzáson, az önbizalmon és a magabiztosságon is rengeteg múlik, de amúgy igen, a vékony az ideál, szerintem is.
2011. ápr. 22. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:
A vékony az ideál, ezt én is észrevettem. viszont nem látom, hallom, hogy azt mondogatnák a lányoknak, hogy husisodjanak. Inkább az ellenkezője.
2011. ápr. 22. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:

de, tényleg szokták írni, még ideálisan vékony lányoknak is.

első voltam.

2011. ápr. 22. 23:51
 4/7 anonim ***** válasza:
sokan írják hogy kell hízni, de nem kell.. nekem 175/60 a paramétereim, de tipikus alma alkat vagyok, tiszta háj a hasam, combom, szóval fogyózom.. egészségesen, sok mozgással, és tudom mikor fogok megállni, szóval nem leszek anorexiás, csak itt sok idióta buta ember van.
2011. ápr. 23. 00:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezeknek a lanyoknak valoszinuleg azert mondjak, hogy felszedhetnenek par kilok, mert kezdenek atesni a lo tulso oldalara, ahonnan gyakran meg mar nincs megallas. Alapbol valoban egy olyan tarsadalomba elunk, ahol tenyleg a vekonyabb emberek tudnak jobban ervenyesulni. Viszont en latom a baratnoimen, akik alapbol szerencsetlenek sovanyak, hogy mikkel kuzkodnek azert, hogy 1-2 kg plusz feljojjon ahhoz, hogy ne nezzenek ugy ki mint egy deszka, hanem legyen valami alakjuk.
2011. ápr. 23. 07:41
 6/7 anonim ***** válasza:

A pasiknak igazán a playmate lányok jönnek be, nah azok nem csontik....:)

Ja, amúgy ha pasikról beszélünk, akkor ne a 16-18 éves kis gyerekekről beszéljünk, mert azoknak a csonti csajok kellenek, hiszen egy formás korukbeli lány, már rég huszonéves férfiakkal ismerkedik. Kb 22 felött már egy férfi túl van egy pár nőn, és akkor már igazi nőre hajt!

2011. ápr. 23. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Vékony és vékony is között van különbség. Szerintem azt itt soha senki nem mondta, hogy valaki hízzon el. Az, hogy hízzál, egyáltalán nem jelenti azt, hogy hízz el.
2011. ápr. 24. 03:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!