Na jó, nem tudom hova tenni a dolgot, hogy van ez?
Figyelt kérdés
Szóval itt kb, mindenhol azt látom,hogy mindenkinek azt mondják,hogy" juujj de csonti vagy,hízzál,az a jó ha egy lánynak van popsija,melle,meg van mit fogni rajta",na de az életben ez annyira nincs így.:O Azt látom,hogy tökmindegy milyen egy lány arca,ha vékony,akkor népszerű,meg akkor jócsaj.
Csak én vagyok így ezzel?? :O
2011. ápr. 22. 23:15
1/7 anonim válasza:
A kisugárzáson, az önbizalmon és a magabiztosságon is rengeteg múlik, de amúgy igen, a vékony az ideál, szerintem is.
2/7 anonim válasza:
A vékony az ideál, ezt én is észrevettem. viszont nem látom, hallom, hogy azt mondogatnák a lányoknak, hogy husisodjanak. Inkább az ellenkezője.
3/7 anonim válasza:
de, tényleg szokták írni, még ideálisan vékony lányoknak is.
első voltam.
4/7 anonim válasza:
sokan írják hogy kell hízni, de nem kell.. nekem 175/60 a paramétereim, de tipikus alma alkat vagyok, tiszta háj a hasam, combom, szóval fogyózom.. egészségesen, sok mozgással, és tudom mikor fogok megállni, szóval nem leszek anorexiás, csak itt sok idióta buta ember van.
5/7 anonim válasza:
Ezeknek a lanyoknak valoszinuleg azert mondjak, hogy felszedhetnenek par kilok, mert kezdenek atesni a lo tulso oldalara, ahonnan gyakran meg mar nincs megallas. Alapbol valoban egy olyan tarsadalomba elunk, ahol tenyleg a vekonyabb emberek tudnak jobban ervenyesulni. Viszont en latom a baratnoimen, akik alapbol szerencsetlenek sovanyak, hogy mikkel kuzkodnek azert, hogy 1-2 kg plusz feljojjon ahhoz, hogy ne nezzenek ugy ki mint egy deszka, hanem legyen valami alakjuk.
6/7 anonim válasza:
A pasiknak igazán a playmate lányok jönnek be, nah azok nem csontik....:)
Ja, amúgy ha pasikról beszélünk, akkor ne a 16-18 éves kis gyerekekről beszéljünk, mert azoknak a csonti csajok kellenek, hiszen egy formás korukbeli lány, már rég huszonéves férfiakkal ismerkedik. Kb 22 felött már egy férfi túl van egy pár nőn, és akkor már igazi nőre hajt!
7/7 anonim válasza:
Vékony és vékony is között van különbség. Szerintem azt itt soha senki nem mondta, hogy valaki hízzon el. Az, hogy hízzál, egyáltalán nem jelenti azt, hogy hízz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!