Ha heti 1200 kalóriát eszek meg, azzal kb. mennyi idő alatt fogyhatok le úgy 6-7 kilót?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki lehurrogna, hogy az 1200 nagyon kevés, mondanám, hogy nem is olyan nehét tartani és eddig még nem éhezem. :)
Sőt, talán egészségesebbnek is gondolom, mivel jóval több zöldséget eszem, amit egyébként EGYÁLTALÁN nem szoktam.
Szóval tippek, tapasztalatok?
2011. ápr. 22. 13:28
11/13 anonim válasza:
Igazából ezt nem tudhatod pontosan úgyse, mennyit égetsz el, csak hozzávetőlegesen írtam, hogy nem lehet kijelenteni. Én a 161 napot sokallom, mert többet eszek 1200 kcal-nál (1500 körül, néha több, néha kevesebb), de 6-7 kilót 3 hónap alatt adtam le.
12/13 A kérdező kommentje:
ÚRISTEN!!!
MOST VESZEM ÉSZRE, HOGY HETI 1200-E ÍRTAM!!!
nAPI, HA EDDIG NEM VOLT TISZTA! :)
2011. ápr. 22. 15:33
13/13 anonim válasza:
Szerintem rá lehetett jönni, hogy csak elírás:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!