Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha heti 1200 kalóriát eszek...

Ha heti 1200 kalóriát eszek meg, azzal kb. mennyi idő alatt fogyhatok le úgy 6-7 kilót?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki lehurrogna, hogy az 1200 nagyon kevés, mondanám, hogy nem is olyan nehét tartani és eddig még nem éhezem. :)

Sőt, talán egészségesebbnek is gondolom, mivel jóval több zöldséget eszem, amit egyébként EGYÁLTALÁN nem szoktam.

Szóval tippek, tapasztalatok?

2011. ápr. 22. 13:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja, azt még hozzáteszem, hogy 169 cm vagyok és 61 kg.
2011. ápr. 22. 13:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg napi 12000 kalóriára gondoltál, de még így is elég kevés. Nem fogok veled vitatkozni, kevés és kész. Majd mikor kimarad a menstruációd, (már ha lány vagy, ami elég valószínű) majd nézhetsz. Amúgy ezzel a 6-7 kiló 2 hét alatt simán meg lesz, de főleg izomból fogsz súlyt veszteni.
2011. ápr. 22. 13:32
 3/13 anonim ***** válasza:

utolsó kommentelő nagy hülyeséget írtál, 12ezer kalória? Egy átlag nőnek napi 2000 kcal-ra van szüksége. Ha 1200-at fogyaszt naponta azzal jó eredményeket lehet elérni, nem fog kimaradni a menstruációja. Csak arra kell figyelni hogy az az 1200 kcal ne mondjuk három szelet sportcsoki legyen, hanem olyan dolog amit a szervezet jótékonyan fel tud használni... teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség, gyümölcs stb.

Egyébként hogy gondoltad hogy számolgatod? Én már próbáltam de szinte lehetetlen, nem tudom hogy csinálják akik számolgatják, elég bonyolult :S?!

2011. ápr. 22. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:
1200-at akartam, szerintem te is gépeltél már el dolgokat...
2011. ápr. 22. 13:39
 5/13 A kérdező kommentje:

MÁsodiknak:

Köszönöm a szívmelengető szavakat, írj még, hátha nő az önbizalmam! :)

Amúgy nem csokiból áll az 1200 kalóriám, hanem sok-sok vegyes salátából és sovány húsból, valamint tejtermékből. Megpróbálom direkt úgy összeállítani az étrendem, hogy sokat ehessek, de kis kalóriatartalmúakat. (AMúgy sem szeretem a csokit, ez mázli) :)

Egyébként a net tele van kalóriatáblázatokkal, kukkantsd meg őket, hidd el, nem nehéz kiszámolgatni! Pláne, hogy a legtöbb terméken rajta van.

2011. ápr. 22. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:

161 nap alatt

napi kcal szükségleted 1500 kcal, 300-al való csökkenés esetén 7x7000 kcal, = 161 nap

2011. ápr. 22. 14:01
 7/13 anonim ***** válasza:

ma 14:01

Hülyeséget írtál, remélem, mindjárt leírják, hogy miért.

(Nem lövöm le a poént, gondolkozz 1 kicsit, hátha rájössz magadtól is.)

2011. ápr. 22. 15:11
 8/13 A kérdező kommentje:
Miért írt hülyeséget? Tényleg nem tudom, elmondanád?
2011. ápr. 22. 15:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Azért, mert elviekben igaza van, ami a számokat illeti.

Viszont azt nem kalkulálta bele, hogy még sport nélkül is égetünk el kalóriát, pláne, ha valaki sportol.

Vagyis az aktivitás is egyénileg változó. Most vegyük azt, hogy nem sportolsz.

Nem mindegy, hogy ülsz egész nap egy irodában, és gépelsz, vagy mondjuk árufeltöltő vagy, és egész nap cuccokat pakolászol jobbra-balra.:-)

2011. ápr. 22. 15:21
 10/13 A kérdező kommentje:

Igazából változó. 3 lehetőség van:

- melózok, ami azt jelenti, hogy 10 órán keresztül állok a kasszában, vagy a csemegepultban.

- suliban vagyok, tehát benne van némi séta is, na meg ülés és lépcső

- otthon vagyok, eszerint főzök, takarítok, de a másik véglete, hogy egész nap tévézek....

Tehát nagyon változó.

2011. ápr. 22. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!