Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akkor most melyiket válasszam?...

Akkor most melyiket válasszam? Mozogjak vagy ne vacsorázzak?

Figyelt kérdés
Ma reggel csak egy keveset(20 percet) tornáztam, igaz kifáradtam, de zsírt nem égettem vele, mert csak 20 perc volt.Ezen kívül ugyanúgy táplálkoztam, mint ahogy szoktam(diétásan, nem ettem hízlaló ételeket), eddig 800 kcalt ettem.Ma szeretnék még zubázni, ami 45 perces, és elég intenzív, de fáradt vagyok, és nincs semmi erőm, meg keveset aludtam éjjel.Azon gondolkoztam, hogy vagy ráveszem magam valahogy arra, hogy mozogjak, vagy nem mozgok ma már, hanem mozgás helyett kihagyom a vacsorát.Amúgy heti 3x járok konditerembe, tegnap is voltam, és holnap is megyek, de minden nap mozgok valamennyit.
2011. ápr. 19. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

800 kcal-t ettél!!! Még minimum a felét meg kéne kajolnod, és akkor lenne hümm-hümm meg a napi kcal deficit.

Ne őrüljetek már meg a fogyókúrában. Ezzel szépen hazavágod a szervezeted, és tripla annyit szedsz majd vissza. De te tudod.

2011. ápr. 19. 16:14
 2/4 anonim válasza:
én attól fogytam egy hónap alatt 5-6 kgot, hogy este 8 után nem ettem.kezdetnek jó
2011. ápr. 19. 16:22
 3/4 anonim válasza:
Bijajozz naponta fél 1 órát , én azt teszem.
2011. ápr. 19. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:
A nem evés az sose jó.A mérleg kevesebbet mutat,de én úgy mindig úgy néztem ki,mint a bioszkönyvekben az amőbák-semmi formám nem volt,löttyedt,striás lett a bőröm.Mozgással viszont csinos lettem,dicsérik az alakomat.Változatos táplálkozás,sok mozgás a jó diéta alapja!Szerintem vacsorázz és gondolj arra,hogy milyen csinos és formás leszel,ha mozogsz.
2011. ápr. 19. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!