Keveset eszek? Segítség!
Ennél a kérdésnél kifejtettem, hogy szerintem egy embernek mi alapján kellene meghatároznia a napi energiaigényét.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__17..
Szép fokozatos állj be egy normál szintre a magasságod, kilód, napi aktivitásod alapján.
Mellette pedig mozogj, ha fogyni akarsz, ha nem, az sosem árt ;)
:DDDD
Akkor lehet kicsit sokat vagyunk a gyakorikérdések.hu-n :DDD
Hány centi/hány kg vagy?
Van egyáltalán gondod a súlyoddal/testeddel?
Köszönöm a gyors válaszokat :) levonom belőlök a konklúziót.
Ezzel az 1200-al én jelenleg jól elvagyok. De ha lefogytam, mindenképpen átállok fokozatossággal, és további rendszeres mozgással, így stimmel? :)
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:51
Ne is mondd, a töri felett ülök, én meg itt tolom :D jó, h pár hét és érettségi :D
Szóval 19 éves, 55 kiló és 155 cm, úgyhogy nyilvánvalóan van mit leadni, de már ígyis leolvadt 7 kiló :)
Közepes aktivitásnál, ha testsúly szeretnél csökkenteni, akkor neked 1577 kcal/napot ír.
Ez azért érdekes, mert az egy dolog, hogy "elvagy" 1200kcal/nappal is, de utána ha fokozatosan megemeled normálisra, akkor visszahízhatsz elég simán még többet is, mint amennyi eredeti voltál.
Ilyenkor lép be ugye a mozgás a képbe :) Minél többet mozogsz, annál könnyebb lesz ez az egész kálvária.
De a -7kiló nagyon szép eredmény és nem vagy egyáltalán túlsúlyos - akik ugye könnyebben fogynak, hiszen van miből - tehát látszik, hogy kitartó tudsz lenni.
Valószínűleg azért érzed, hogy fogynod kellene még, mert magas a testzsírszázalékod...ezen is az unásig ismételgetett sport segít(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!