Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Második napja pro-ana étrendet...

Második napja pro-ana étrendet követem tornával eggyütt,3 kg-ot fogytam. Aki csinálta már, az mennyi idő alatt fogyott le, és mennyit?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 13:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ja, amúgy ne csodálkozz, hogy disznó leszel a várandósság alatt. Ha máskor nem, akkor muszáj enned rendesen, és a szervezeted ezerrel raktározza a mindent, mert fél, hogy ismét koplalnia kell - és igaza van, mert aztán újfent nemevés következik.

Amúgy felhomályosítalak, hogy minden "diéta" abbahagyása után többet és többet fogsz visszaszedni.

2011. ápr. 19. 14:33
 12/23 anonim ***** válasza:
90%

És hogy fogytál le "67" kg-ot? Ezt nem lehet így nézni, 90 voltál, most 64 vagy. Hogy csináltad? Miért nem várod meg, amíg normálisan, magától lemegy a maradék is?

Nem gondolod, hogy 2 gyerek után nem normális dolog úgy kinézni, mint egy anorexiás tini? (Hacsak nem 14 és 16 évesen szülted a gyerekeidet...) A zsírban úszástól nagyon messze vagy, a súlyod a normális felső határán van, de bőven azon belül.

Ha az embernek nincsenek (kis)gyerekei, azt csinál magával, amit akar. De ha szándékosan kárt okozol magadban, megbetegíted magad (50 kiló felett is bele lehet betegedni a koplalásba!), akkor mi lesz a gyerekeiddel?

Milyen életük lesz, ha az anyai mintát másolják (mert mindannyian másoljuk!), ha - nem most, hanem - jópár év múlva kalóriaszámlálással, koplalással és ájulásokkal telik az életük, és normális testsúllyal pedig zsírpacninak érzik magukat, ahelyett, hogy boldog, kiegensúlyozott, önmagukat elfogadó fiatalokká válnának?

Ezekbe belegondoltál már?

2011. ápr. 19. 14:36
 13/23 anonim ***** válasza:

Miért nem csinálsz normális diétát, amivel lassan, de biztosan fogysz?

Attól nem lesz jobb, hogy gyorsan leadod, aztán dupláját szeded vissza, mert vissza fogod, az biztos.

A bőröd meg megnézheted utána.

Lehet fogyni normálisan, egészségesen, csak utána kéne olvasni...

2011. ápr. 19. 15:25
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
én csak a gyerekeket sajnálom... :/
2011. ápr. 19. 16:50
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Úristen remélem valaki észrevesz téged és bejelent a gyámnál és elveszik tőled a gyerekeidet.. Te h*lye barom!!
2011. ápr. 19. 17:04
 16/23 anonim ***** válasza:
Ilyenért senkitől nem vesznek el gyereket (ha reméled, ha nem), max. ha valaki szándékosan éhezteti a gyerekét. Más kérdés, hogy milyen életük lesz (ahogy ezt fel is vetettem) hibás testképpel. Önként fognak éhezni, nem a kérdező fogja éheztetni őket. Mondjuk a barmozást nem értem.
2011. ápr. 20. 10:29
 17/23 anonim ***** válasza:
jajj
2011. máj. 23. 14:22
 18/23 anonim válasza:
huhh. mostmeg fogom kapni a leosztasokat ha valaki elolvasa a kommentet. deee az jo. mit csinalsz? fast? amugy nem hizza vissza ha abbahgyja. bar ez persze alkat kerdese is. en ha 1 hetig fastolok es eszek utana nem hizok vissza. bar en nem is nagyon merek enni.:D ha hatasos gyors fogyokurat akarszakkor hunyadi viz. 2dl-t megiszol es kesz.:D gyogyszertarban kaphato.:))) hany eves vagy? amugy en folyamatosan fogyozok most 175 magas vagyok es 50-55 kilo. es senki nem hizlal fel.:D mellesleg voltam mar pszichologusnal is es semmit nem hatott.;) errol ennyit. (es ha valakit erdekel regen 160 cm magassagomhoz voltam 88 meg 92 kilo.) es sport nelkul fogytam le.
2011. dec. 30. 01:58
 19/23 anonim válasza:
Nem foglak lehülyézni sem lebarmozni,de had meséljek el neked valamit.Volt egy ismerősöm aki szintén elkezdte a pro-ana diétát rengeteget fogyott vele nagyon rövid idő alatt ő is szintén két gyermek édesanya volt és elég sok felesleg maradt rajta." 1 hónap alatt elérte azt álomsúlyát és azt mondta most már abba hagyja,de egyszerűen nem bírta utána még 5 hónapot élt.Szó szerint éhen halt mert már nem bírt enni a végén (nem nem akart nem bírt)Most egy özvegy ember és két árva gyerek maradt itt egy értelmetlen és buta diéta miatt.Tudom most azt mondod te más vagy te megbírod állni,Ő is ezt mondta!Ha fogyni akarsz akkor inkább vond meg a szénhidrátot kicsit lassabb eredménye lesz de legalább fel bírod majd nevelni a gyerekeid.
2012. dec. 22. 12:27
 20/23 anonim ***** válasza:
Felhívnám a figyelmed, hogy az anások is mozognak, méghozzá nem keveset. Van, hogy ájulásig futnak.
2013. szept. 1. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!