5kg +v agy - mennyire látszik meg az emberen ha 175-77cm magas?
Figyelt kérdés
ha mondjuk 70kg vagyok vagy ha 75kg2011. ápr. 18. 17:42
2/9 TOMAtm válasza:
hát ha a fejeden van +5 kiló az már szerintem látszik.
3/9 anonim válasza:
hát látszik. de még a 70 is kicsit sok.
4/9 anonim válasza:
nagyon látszik. mikor 73ról 68ra fogytam (175 cm) leesett az állam, amikor tükörbe néztem ;) felfelé (szerencsére) nem tudom, hogy van, de nem is akarom tudni :D
5/9 anonim válasza:
Szerintem ez testfelépítéstől és attól függ, hogy hogy oszlik el rajtad a zsír. Én 176 cm és 55 kg vagyok.(Ami állítólag nem egészséges)
8/9 anonim válasza:
Én pont most adtam le ennyit (zsírból-nem koplaltam, és minden nap aerobikoztam, 1 hónap alatt) és rajtam senki nem vette észre a változást... . Én is csak úgy, h közben hetente fotóztam magam, és így képek alapján látszik. De egyébként nem nagyon. (172 cm, 68 kg) /73 kg voltam/
9/9 anonim válasza:
Szerintem egyénfüggő. Ha pl hajlamos vagy az arcodra hízni/fogyni akkor az sokkal feltűnőbb, mintha 1 centivel vékonyabb lenne a lábad. Én is fogytam 8 kg-ot és senkinek (!) nem tűnt fel. Mondjuk én 182 cm vagyok. Na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!