165 cm vagyok és 49 kg, de fogyni szeretnék, ez normális? Az bejön valakinek ha ennél kevesebb az ember?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 18:29
11/13 anonim válasza:
Legelső vagyok!!! Miért kell lepontozni azért, mert fogyni szeretnék 2kg-t???? Ha en ugy tetszem magamnak akkor le is fogyok...en latom magam, en tudom h nezek ki, h van egy kis pocakom stb stb... Nem???
12/13 anonim válasza:
hát, van rajtad egyálltalán háj?:S nem hiszem... én 160cm vagyok 49kg-val és csak minimális zsír van rajtam, szerintem ne fogyj le jobban:S
13/13 anonim válasza:
A nő nem attól szexis hogy vékony, hanem attól hogy karcsú.
A divatmajomság minden esetben gáz. Nem értem miért jó neked hogy nem lehet megkülönböztetni a plázában melletted eltipegő bármelyik tömeggyártott senkiházitól.
A magasság/kg arányt felejtsd el.
A csontsűrűség baromi sokat számít. Lehet cm-re ugyanolyan alakod mint másnak és mégis lehetsz nála könnyebb vagy nehezebb.
Ha a lányoknak akarsz tetszeni meg a homoszexuális médiamágnásoknak akkor koplalj nyugodtan.
Ha azt szeretnéd hogy a pasik csorgassák utánad a nyálukat, akkor növessz igazi, megmarkolható segget, kis babapocit meg csöcsöket. Amíg karcsú a derekad senki nem fog kövérnek látni. Ennyit tudok neked javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!