Felszedtem 5-6 kg-ot az elmúlt hónapokban. Sajnos szinte minden a hasamra és a belső combjaimra ment. Mit tudok tenni, hogy onnan fogyjak? (17 év,177 cm,58 kg voltam, most 64)
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 22:38
1/2 anonim válasza:
Tudom ajánlani azokat a tornákat, amik a kényes területekre dolgoz rá, például Norbi, vagy Réka, de lehet, hogy van másnak is ilyen dvd-je.
Vagy ami a belső combra gyúr:Oldalt fekszel a földön, megtámasztod magad, és amelyik lábad a földön nyugszik, azt elkezded emelgetni.
Has: Felülés, oldalra fordulás, jobbra-balra, vagy kezek a magasban és úgy jobbra-balra dőlsz.
Ezenkívül lehet kezelésekre is elmenni, amik stimulálják az izmokat, illetve a bőrt feszesebbé teszik.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe, sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Egyetértek. Norbi tökéletes; comb, has, fenék. Én is most kezdtem el, de úgy érzem magam, mint akit összevertek... szóval jól megmozgat, hatásos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!